Rossi piti lupauksensa ja esitteli säärestään poistetun “naulan”

Rossin oikea sääriluu murtui vuonna 2010 Mugellon radalla ajetun Italian GP:n harjoituksissa. Säärtä korjailtiin silloin mittavalla naulalla ja ruuveilla, jotka poistettiin kaksi viikkoa sitten Rossin kotikulmilla Cattolicassa suoritetussa leikkauksessa.

Rossi lupasi faneilleen leikkauksen jälkeen, että hän esittää valokuvan, josta näkyy mitä hänen sääressään on ollut. Rossi julkaisi tuon valokuvan Twitter-sivullaan, jonka seuraajien määrä lähestyy jo kovaa kyytiä 600 000:n rajaa.

– Hei kaverit! Tässä on se naula ja ruuvit, jotka olivat sisällä jalassani. En tiennyt, että ne olivat vihreitä!, Rossi viestitti silmät suurina.

Rossilla on kuvassa yllään hänen hyvän ystävänsä, lokakuun lopussa Malesian GP:ssä kuolleen Marco Simoncellin muistoa kunnioittava paita. T-paita lukeutuu Marco Simoncellin nimeä kantavan säätiön tuotteisiin.

Rossi on toipunut täysin leikkauksesta ja hän on valmis ajamaan MotoGP-luokan kauden toisen testijakson 28. helmikuuta-1. maaliskuuta Sepangin radalla Malesiassa.

Testit käynnistyivät samalla radalla kolme viikkoa sitten. Uuteen Ducatiin tyytyväinen Rossi oli tuon testijakson viidenneksi nopein kuljettaja. Hän jäi hallitsevasta mestarista ja testejä Hondallaan hallinneesta Casey Stonerista 1,2 sekuntia.

Uusin numero