Rossi on lyhytsanainen Stonerin paluuaikeista

Tosin ei kaikkien osalta.

Rossi ei muistele vieläkään hyvällä kahden kauden mahalaskuaan Ducatilla, josta hän sai kuulla viiltävää kuittia ensisijaisesti juuri Stonerilta.

– Olen iloinen hänen (Stoner) ja Ducatin puolesta, Rossi pudottelee lyhytsanaisen kommenttinsa asiaan.

Lorenzo: lahjakkain
näkemäni kuljettaja

Rossilta päättyneellä kaudella maailmanmestaruuden riistänyt Yamaha-tallikaveri Jorge Lorenzo sen sijaan hehkuttaa Stoneria ja tämän mahdollista comebackia.

– Olen kunnioittanut aina suuresti Stoneria. Casey on lahjakkain näkemäni kuljettaja.

– Olisi ollut mukavaa nähdä Casey villillä kortilla mukana jo tämän kauden Australian GP:ssä Phillip Islandilla, Lorenzo vinkkaa samalla ensi vuoteen.

Jos Stoner Ducatin kelkkaan lähtee, niin kuvioon sisältyy ainakin yksi villin kortin kisa, joka sijoittuu luonnollisesti hänen kotiyleisönsä eteen Phillip Islandilla.

Stoner olisi halunnut tuurata toipilaana ollutta Dani Pedrosaa viime keväänä Austinin GP:ssä, mutta Honda ei siihen suostunut.

Saattaa olla, että juuri tämä merkitsi sellaista säröä omien polkujensa kulkijan Stonerin ja Hondan suhteeseen, että aussi oli avoimempi Ducatin ehdotukselle – kenties vähän kiusallaankin.

Marquez: vauhti tallella

Stoner lähti MotoGP-luokasta ja Hondalta vain 27 vuoden iässä kauden 2012 jälkeen.

Stonerin suuriin saappaisiin Hondalla astui Marquez, joka viimeisteli välittömästi kaksi mestaruutta putkeen ennen tämän kauden pronssia.

– Mielenkiintoinen, todella mielenkiintoinen uutinen. Casey lopetti uransa varhain ja tiedän, että hänellä on edelleen kova halua ajaa näitä pyöriä. Casey ajoi meille Hondalla mahtavaa testiä ja hän oli erittäin nopea. Se vauhti olisi kyllä riittänyt tälläkin kaudella villin kortin kisaan, vakuuttaa Marquez.

Marquez oli kiireisin tällä viikolla Valenciassa ajetuissa testeissä. MotoGP-luokan kuljettajat palaavat seuraavan kerran radalle, kun vuoden 2016 ensimmäinen testijakso ajetaan 1.-3. helmikuuta Malesian Sepangissa.

Sepangin lisäksi talvitestit sijoittuvat tuttuun tapaan Qatarin Losailiin ja jatkossa myös Phillip Islandille.
 

Uusin numero