Rossi ohitti Lorenzon raketin lailla – Twitterissä

Rossi on edelleen lajinsa kiistaton mediamagneetti printti- ja sähköisissä viestimissä, eikä ”Tohtorin” vetovoimassa ole valittamista sosiaalisessa mediassakaan.

Rossi päätti perustaa Twitter-tilinsä (@ValeYellow46) kolmisen kuukautta sitten ja haipakka on ollut sen jälkeen huimaa. Rossin Twitter-seuraajien määrä ylitti jo 384 000 rajan, kun vuodesta 2011 oli jäljellä 12 viimeistä tuntia.

Rossin entisen Yamaha-tallikaverin Jorge Lorenzon (@lorenzo99) vastaava seuraajien määrä keikkui siinä vaiheessa 367 500 tuntumassa. Lorenzo tosin perusti Twitter-tilinsä jo vuoden 2009 toukokuussa.

Tylyä kuittailua

Rossin räjähdysmäistä suosiota on arvatenkin edesauttanut hänen ja Hondalta Yamahan satelliittitiimin siirtyneen Andrea Dovizioson joulun alle kiivaimmillaan ajoittunut sanansäilällä sivaltelu Twitterissä.

Dovizioso  (@AndreaDovizioso) avasi sanasodan povaamalla Rossin vaikeuksien jatkuvan myös kaudella 2012. Rossin vastaus tuli nopeaan tahtiin ja kärjekkäästi. Rossin ruoska sivalsi Doviziosoa tavalla, joka päätti kaksikon Twitter-väännön – ainakin toviksi.

– Todellisen urheilijan luonne tulee esiin hänen voitettuaan jotain tärkeää. Ongelma on siinä, että hän (Dovizioso) ei ole voittanut mitään, kirjoitti Rossi.
 

Uusin numero