Rossi lyö hanskat tiskiin tittelin osalta – pelkkää bluffia?

Rossin mukaan hänellä ei ole enää mahdollisuuksia MotoGP-luokan maailmanmestaruuteen, josta ”Tohtori” onnittelee jo nyt Marc Marquezia. Rossin pokerinaamasta on tosin vaikea nähdä, puhuuko hän tosissaan, vai onko kyse sittenkin vain pelkästä bluffista ja Marquezin psyykkauksesta.

Hondan Marquez johtaa sarjaa ennen seitsemää viimeistä kisaa 53 pisteellä Rossiin. Rossin Yamaha-tallikaveri Jorge Lorenzo on hallitsevana mestarina kolmantena 59 pistettä Marquezista.

Rossi näkee, että Marquezin piste-etumatka on miltei mahdotonta kuroa ajamalla umpeen.

– Olen tehnyt liikaa virheitä, olen ollut vähän epäonninen ja olen hänestä liian kaukana. Lisäksi Marquez on tällä kaudella nopea kaikissa olosuhteissa ja hän näyttää osaavan tehdä aina myös ne oikeat ratkaisut, toteaa Rossi.

Rossia ja hänen saldoaan rassaa kolme nollakisaa. Hän kaatui Austinissa ja Assenissa. Mugellossa puolestaan Yamahan moottori posahti.

Rossin mukaan hän alkaa keskittyä hiljalleen taisteluun MM-hopeasta. Rossille olisi mannaa kukistaa Ducatille kahdeksi seuraavaksi kaudeksi siirtyvä Lorenzo tässä väännössä.

– Kamppailu MM-hopeasta on täysin avoin ja Lorenzo on erittäin nopea ja vahva, muotoilee alkuviikolla Brnossa ajetuissa testeissä Yamahan uuteen runkoon ihastunut Rossi.

Kausi jatkuu reilun viikon kuluttua Britannian GP:n merkeissä Silverstonessa.

Uusin numero