Rossi: ”Lorenzo yrittää napata MM-hopean minulta”

Rossi korostaa, että hänellä ei ole suinkaan varaa varmisteluun.

– Siitä ei ole luvassa tosiaankaan mikä helppo kisa! 12 pisteen etu on hyvä, mutta ei riittävä. En saa sortua passiivisuuteen. Jorge on nopeassa iskussa ja hän haluaa napata hopean minulta, Rossi pohjustaa tulevaa viikonloppua.

– Oma tavoitteeni on päättää kausi voitolla, jota haen tietysti aina kaikissa kisoissa. Valencia ei lukeudu suosikkiratoihini, mutta ei siitä ole sen suurempaa haittaa. Olemme olleet tällä kaudella vahvoja myös niillä radoilla, jotka eivät ole olleet ennen niinkään suosiollisia minulle. Olen luottavainen, jatkaa Rossi.

Lorenzo pääsee kamppailemaan voitosta tunnetusti fanaattisen kotiyleisön edessä.

– Vihdoinkin kauden viimeinen kisa! On aina erittäin jännittävää palata Espanjaan ja pistää kausi päätökseen. Minulla on jo pronssi varmasti hallussa ja toivon, että pystyn olemaan voittotaistelussa mukana Valenciassa, muotoilee Lorenzo.

Lorenzo ajoi viimeksi kolmanneksi Malesian Sepangissa maailmanmestari Marc Marquezin ja Rossin takana.

– Uskon, että Valencia on parempi rata M1-pyörällemme. Toinen sija sarjassa on yhä mahdollista, mutta siinä tapauksessa minun on otettava voitto ja katsottava sen jälkeen, mille sijalle Valentino päätyy. Haluan ehdottomasti päättää kauden paremmin kuin sen aloitin. Ison yleisön edessä Valenciassa on aina hienoa ajaa.

Uusin numero