Rossi käy kuumana: ”Katastrofi, ruuhkaa kuin Rooman keskustassa!”

Paalulle pauhannut Hondan Marc Marquez puolestaan myöntää, että juuri Rossi oli se kuljettaja, joka tavallaan auttoi hänet saavuttamaan Brnon radan kaikkien aikojen kovimman kierrosajan. Hektisen aika-ajon lopun jo turhankin tiiviin trion Rossin ja Marquezin kanssa muodosti Yamahan satelliittitiimin Pol Espargaro.

– Viimeisen varikkokäynnin jälkeen ikävä kyllä kaikki jäivät kyttäilemään ja juutuimme sen vuoksi lopulta ruuhkaan. Se oli kuin olisi ajanut Rooman keskustan ruuhkassa: kiihdytetään, jarrutetaan ja kyttäillään. Se oli katastrofi ja se oli yhtä sekaannusta, puuskahtaa Rossi.

Vaikka Rossi ei voittoon jaksa uskoakaan, niin hän näkee edelleen täydet saumat kolmen nopeimman nippuun.

– Toisesta lähtörivistä on mahdollista taistella podiumsijoituksista, jos vauhti on kohdallaan. Ja se oli minulla varsin hyvällä tasolla vielä harjoituksissa. Suurin kysymysmerkki on sää, eli sataako ja jos ei, millainen radan lämpötila on kuivalla kelillä, Rossi pyörittelee.

Rossin toiveisiin on vastattu. Kisa-aamun warm up-sessiot käynnistyivät Brnon märällä radalla, mikä saattaa muuttaa vielä koko kupletin juonen.

Uusin numero