Rossi ja Lorenzo vakuuttavat: ei säröä ystävyydessä

Rossi johtaa sarjaa 18 pisteellä Lorenzoon, kun kaudesta on ajamatta kolme osakilpailua.

Lorenzo nosti esiin viime sunnuntaina Japanin GP:n yhteydessä Motegissa hänen epäonnensa kauden muutamassa kisassa, minkä Rossi kuittasi epäkunnioittavaksi eleeksi muita kuljettajia kohtaan.

Sen suurempaa riitaa ei tästä kuitenkaan syntynyt ja Rossi sekä Lorenzo toppuuttelivat molemmat tilannetta hymyssäsuin Phillip Islandilla.

– Olemme iloisia mielenkiinnostanne, virnisti Rossi kysymykseen heidän väleistään Lorenzon kanssa.

– Pidämme päiväkirjaa ystävyyssuhteestamme. Se pysyy salassa kauden loppuun asti, Rossi naureskeli.

Rossi toki kertoi odottaneensa tällaisia kysymyksiä Japanin jäljiltä.

– Olemme tottuneet ajamaan samassa tiimissä ja taistelemaan toisiamme vastaan radalla. Olemme molemmat erittäin keskittyneitä tavoitteemme toteuttamiseen ja työhömme, mutta tietenkin samalla myös kunnioitamme toisiamme.

Lorenzo on saavuttanut tällä kaudella kuusi voittoa, eli kaksi Rossia enemmän. Takaa-ajaja ei ole menettänyt uskoaan mahdollisuuksiinsa.

– Yleensä näissä pressitilaisuuksissa kysellään radasta, renkaista, säädöistä jne. No, ystävyyssuhteemme on ok ja taistelu mestaruudesta jatkuu, kuittasi puolestaan Lorenzo.

– Olemme molemmat maailmanmestareita ja haluamme tänä vuonna samaa asiaa. Siinä mielessä on normaalia, että ystävyyssuhde on hieman jännittyneempi, jatkoi Lorenzo.

Uusin numero