Rockmotorsport KTM -kuljettajat päättivät kauden Suomessa voitokkaasti SSP300-luokassa

Sunnuntain podium

Nuoret KTM kuljettajat Juho Kantola ja Niko Tanskanen ajoivat voitokkaan viikonlopun Virtasalmen Motoparkin radalla pidetyssä SM-kilpailussa.

Juho Kantola lähti lauantain kisaan kakkosruudusta, kun paalulle ajoi Yamahalla Kimi Patova. Juho otti tapansa mukaan loistavan startin ja ampui kärkeen ja voitti kilpailun näytöstyyliin ajaen jokaiselle kierrokselle kovimman ajan. Kolmospaikalta startannut Niko taisteli Kimin kanssa läpi koko kilpailun taipuen maaliviivalla minimaalisella erolla 0,002 sek. kolmossijalle.

Juho Kantolan tyylinäyte
Sunnuntain kilpailuun lähdettiin isoilla panoksilla. Peetu Paavilaisen varmistettua jo aikaisemmin sarjan voiton, oli nyt pistetilanne akselilla Juho-Kimi-Niko se, että maaliintulojärjestys on sama kuin koko SSP300 -sarjan sijat 2-4. Juho otti jälleen hyvän lähdön ja karkasi kärkeen ja ajoikin suvereeniin voittoon. Niko taisteli itsensä kakkoseksi, joten tiimin jäsenet varmistivat loppupisteissä sijat kaksi ja kolme.

Tiimin ensimmäisen kauden lopputulos oli loistava. KTM hallitsi merkkinä sarjaa ja valtasi koko palkintopallin. Niko ja Juho jatkavat vielä kauttaan ulkomailla, mutta iso kiitos kaikille tiimin tukijoille jo tässä vaiheessa. Tarina jatkuu.