Riku Motor avaa 27.6.2014 uudessa myymälässä

Riku Motorin uuden liikkeen toimitilana toimii Matti Suurosen 60-70-luvun taitteessa suunnittelema, myös ufoksi kutsuttu muotoiluklassikko Venturo, joita käytettiin aikanaan muun muassa huoltoasemarakennuksina ympäri Suomea.

Riku Motorin uutena konseptina on klassikkopyörien sekä myös muiden mielenkiintoisten ja hyväkuntoisten käytettyjen pyörien myyminen, ostaminen sekä välitys niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Uusi myymälä tulee tarjoamaan myös hyvän valikoiman persoonallisia ja laadukkaita klassikko- sekä nykypyöriin sopivia ajovarusteita.

Vanha myymälä Moisionkadulla palvelee asiakkaita Outlet-myymälänä aina kesän loppuun asti.

– 34 vuotta alalla toimineena on jo aika luoda uutta. Osittain suhdanteistakin johtuen koko moottoripyöräala on kovassa muutospaineessa. Uusien pyörien myynti on hiipunut, mutta toisaalta klassikkopyörät elävät vahvaa renesanssia ja se sopii meidän konseptiimme. Näin ollen haluamme tarjota täydellisen elämyksen motoristeille: myymälä, moottoripyörämuseo sekä ravintolapalvelut löytyvät nykyään samasta osoitteesta, kertovat Riku Motorin omistajat Riku ja Maarit Routo ja toteavat yhteistyön vanhojen yhteistyökumppaneiden kanssa jatkuvan normaaliin tapaan.

Uusin numero