Ria Virtanen jättää puolikuntoisena Ranskan MM-crossin ajamatta

Virtanen kävi viime viikolla kokeilemassa kahteen otteeseen ajamista loukaantuumisen jälkeen: keskiviikkona vartin ja perjantaina 45 minuuttia. Hän teki vasta sen jälkeen päätöksen osallistua Porin naisten Liigan motocrossin osakilpailuun, vaikka käsi oli edelleen sen verran turvoksissa, että ajohanskaa oli vaikea saada käteen ja kädestä pois.

Ensi sunnuntaina ajettavaan Ranskan naisten MM-osakilpailuun Virtanen ei kuitenkaan lähde. Puolikuntoisena se on liian haastava kisa.

Kakkonen Porissa

Porissa aamu alkoi mielenkiintoisesti, kun naisten Liigan kanssa ajoi kansallinen harrasteluokka. Aika-ajo meni totutusti Virtasen ollessa kolmas.

Ensimmäinen erä alkoi huonolla startilla ja Virtanen oli kolmannessa mutkassa noin sijan  30 paikkeilla. Sieltä alkoi nousu kohti kärkeä.

Eteneminen pysähtyi neljännelle sijalle, kun Virtanen ei löytänyt sopivaa ohituspaikkaa ja muutama kierros meni ohitusta hakiessa. Vielä viimeisellä parilla kierroksella Virtanen yritti ohitusta  edellä olevasta. Maalissa hän oli kolmas.

Toinen erä lähti paremmalla startilla ja erä meni suuremmitta yllätyksillä. Hanna Mertsalmi ajoi maaliin ensimmäisenä ja Virtanen toisena. Virtanen oli kakkonen myös päivän totaalissa.

Virtasen tavoitteena on ajaa seuraavaksi Iisalmen naisten Liigan osakilpailu 14. kesäkuuta ja juhannusviikonloppuna Saksan MM-osakilpailu.
 

Uusin numero