Remes soitatti Maamme-laula Ranskassa – Kytönen luokkansa toinen

TM:ää käskyttävä Eero Remes soitatti tänään Ranskan Methamiksessa Maamme-laulua E2-luokan voiton kunniaksi. Palkintokorokkeelle suomalainen sai seurakseen ranskalaiskaksikon. Toiseksi sijoittui Betalla ajanut Christophe Charlier ja kolmanneksi Yamahan puikoissa kisannut Loic Larrieu, joka sijoittui myös eilen kolmanneksi. Eilen voiton vienyt Italian Alex Salvini jäi tänään viidenneksi.

Remeksellä oli onnistunut viikonloppu, sillä hän nousi myös eilen palkintokorokkeelle ajettuaan E2-luokan toiseksi. Yleisessä luokassa Enduro GP eilen neljänneksi ajanut suomalainen ylsi tänään kolmanneksi Iso-Britannian Steve Holcomben ja Ranskan Christophe Nambotinin jälkeen.

Roni Kytönen. Kuva: Kytönen Motorsport

Myös Enduro Youth -luokassa nostettiin siniristilippu salkoon, kun eilen seitsemänneksi sijoittunut Kytönen Motorsportin Roni Kytönen piti Husqvarnallaan toiseksi nopeinta vauhtia. 
Kytönen taisteli koko päivän voitosta italialaisen Ruy Barbosan kanssa, mutta lopulta Barbosa vei osakilpailu voiton nimiinsä Kytösen ollessa toinen. Youth-luokassa niin ikään ajava Kytönen Motorsport kuljettaja Hugo Svärd oli sunnuntaina kahdeksas ja Junior-luokassa ajava Antti Ahtila kahdeksastoista.

– Tänään oli ajollisesti aika samanlainen kuin eilen, mutta ei tullut virheitä, niin tuloskin oli sen mukainen, Roni Kytönen kertoi sunnuntaina maalissa.

E2-luokassa Eemil Pohjola selvitti tiensä maaliin viidentenä parantaen eilistä tulostaan yhdellä pykälällä. Junior-luokassa eilen kolmanneksitoista sijoittunut Antti Hänninen oli tänään 17:s ja eilen sijalle 21 ajanut Antti Ahtila 18:s.

Enduron MM-kauden finaaliviikonloppu ajetaan Saksassa 12.-14. lokakuuta.

 

Uusin numero