Remes pistejohdossa Espanjaan

Endurokaravaani kääntää nokkansa tulevaksi viikonlopuksi kohti Luoteis-Espanjaa, jossa MM-pisteistä lähdetään taistelemaan suomalaisittain varsin otollisista asetelmista.

Kotikilpailun jälkeen suomalaiset johtavat kolmea eri luokkaa. Aleksi Jukola pitää nimissään sekä E3- että EnduroGP-luokkaa ja kaksinkertainen maailmanmestari Eero Remes E2-luokkaa. Ainoastaan E1-luokan tuloslistan ykkösenä on ei-suomalainen kuljettaja, britti Jamie McCanney.

E2-luokan maailmanmestaruutta hamuava Eero Remes tulee olemaan Espanjassa tiukilla, sillä Italian Alex Salvini hengittää hänen niskaansa vain kuuden pisteen päässä. Kolmantena luokassa on Australian Mathew Phillips 14 pistettä Remeksestä jääneenä. Sekä Salvinin että Phillipsin ennakoidaan olevan vahvoilla Espanjan olosuhteissa.

Junioriluokkien kuljettajat pääsevät aloittamaan kautensa Espanjasta. Junior 1 -luokassa suomalaisista kisaavat Lari Jukola ja Antti Hänninen ja Youth 125cc -luokassa Suomen värejä edustavat Roni Kytönen ja Hugo Svärd.

Perjantaina ajetaan Super Test klo 19 Suomen aikaa ja kilpailut starttaavat lauantaina ja sunnuntaina klo 10. Maaliin kilpailijoita odotetaan klo 17 Suomen aikaa.

 

Uusin numero