Reijo Myllymaa toipuu bangkokilaisessa sairaalassa

Hämeenlinnalainen moottoripyöräalan yrittäjä ja kilpa-ajaja, varsinkin BMW-piireissä tuttu Reijo ”Repa” Myllymaa on kierrellyt moottoripyöräreissuilla Kaakkois-Aasian maita moneen kertaan. Paikalliset olosuhteet ja ajotyylit ovat tulleet tutuiksi, mutta uudenvuoden päivänä Laosissa sekään ei auttanut.
Vastaan tullut paikallinen moottoripyöräkuski, joidenkin tietojen mukaan humalassa ollut riisinviljelijä, vaihtoi kumpareen takana yllättäen väärälle puolelle tietä ja osui suoraan Repaan, joka ei omien sanojensa mukaan ehtinyt tehdä yhtään mitään.
Repa sai vakavia vammoja. Kuljetus pääkaupunki Vientianen sairaalaan kesti yli 10 kivuliasta tuntia. Vammat osoittautuivat niin pahoiksi, että Vientianessa katsottiin parhaaksi siirtää hänet hoitoon Bangkokiin, jossa tehtyjen isojen leikkausten jälkeen hän on nyt hyvää vauhtia toipumassa.

Mies on henkisesti hyvässä vireessä, on jo päässyt kokeilemaan rullatuolissa istumista ja odottelee kunnon kohenemista sellaiseksi, että pystyy lentämään Suomeen, kertoo Repaa tervehtimässä käynyt, Singaporessa asuva Henrik Budich, BMW-mies ja vuosien takainen tuttu. ”Onneksi sairaala on ihan huippuluokan paikka ja hoito on varmasti asiantuntevaa”, toteaa Henrik Budich.

Repan tukihenkilönä on toiminut myös moottoripyöräpiireille tuttu, Thaimaassa asuva Bengt ”Hiko” Haikola, joka on hoidellut käytännön asioita ja välittänyt tietoja potilaan voinnista.

Toipilaan aika saattaa käydä sairaalassa väliin vähän pitkäksi, joten hänestä saattaisi olla mukavaa saada viestejä tutuilta, vaikkapa tekstareilla numeroon +668221 42393, kertoo Haikola.

Uusin numero