Redding, unohtuiko Kallio?

Ducatin kiikarissa oleva Redding on sanonut kotimaansa mediassa MCN:lle ääneen niiden kuljettajien nimet, joilla hän arvioi olevan parhaat mahdollisuudet mestaruuteen.

Jerezin viimeistelytestien päätöspäivänä neljänneksi ajaneesta Kalliosta puoli sekuntia jääneen Reddingin lista tulee tässä: espanjalaiset Marc Marquez ja Pol Espargaro, sveitsiläinen Thomas Lüthi ja italialainen Andrea Iannone.

Tästä kvartetista Redding nostaa yli muiden viime vuoden MM-hopeamitalistin ja seitsemän osakilpailuvoittoa ajaneen Marquezin.

– Marquez tulee olemaan jälleen kova. Marcissa on jotain spesiaalia. Hän palaa aina takaisin taistelemaan kärkeen.

– Lisäksi Lüthi ja Espargaro tulevat olemaan ehdottomasti siellä. Eikä laskuista voi koskaan unohtaa Iannoneakaan. Hänellä voi olla vaikeuksia testeissä, mutta vauhti nousee kisa kisalta, jatkaa, Redding.

Marquezin omien sanojen mukaan hänelle on juuri tällä hetkellä tärkeintä on se, että näkökyky on palannut 100-prosenttisesti oikeaan silmään.

– Testit jäivät minulle vähiin ja lähden siltä osin takamatkalta ensi viikolla Qatarissa käynnistyvään MM-sarjaan. Keskityn viisi ensimmäistä osakilpailua puhtaasti omaan tekemiseen ja katsotaan sitten sen jälkeen, millaisen show’n saan aikaan. Mestaruus on tavoitteeni, mutta pyrin olemaan ajattelematta sitä, toteaa Marquez.

Niin, ja entä sitten Reddingin mainitsematta jättämä Kallio?

Varsinkin Jerezin testien jälkeen moni niin sanottu asiantuntijataho nosti Kallion osakkeet ennakkokaavailuissa varsin korkealle. Vallalla oli mielipide niputettuna kolmeen sanaan: ”Kallio is back!”
 

Uusin numero