Rapp “hyökkää” Attac-tiimin CRT-pyörällä Lagunaan ja Indianapolisiin

Rapp, 40, kilpailee Lagunassa sekä edelleen myös Indianapolisin osakilpailussa Attac Performance-tiimin kalustolla. Pyörä on lähtöisin tiimin omalta pajalta.

Pitkän uran tehnyt Rapp tuntee molemmat radat kuin omat taskunsa. Rapp kilpailee AMA-sarjan Superbike-luokassa Attac-tiimin Kawasakilla. Hän aikoo ajaa Laguna Secassa MotoGP-luokan lisäksi myös AMA-sarjan osakilpailun.

– Se on suunnitelma. Sitä en tosin tiedä, ajanko kaikkia AMA-sessioita. Kenties olisi parempi säästellä sopivassa kohtaa vähän energiaa, tuumii Rapp.

Jo vuodesta 1977 lähtien kilpaillut Rapp oli helppo houkutella mukaan kahden kisan CRT-projektiin tiimin omistajan Richard Stanbolin toimesta.

– Stanboli puhui minulle asiasta jo maaliskuun alkupuolella.  Vastasin CRT-kuvioon, että ”mikä ettei”.  En ole tosin ollut paljoakaan mukana pyörän suunnittelussa. Olen kuitenkin ajanut urallani siksi paljon erilaisilla pyörillä, että tunnen oloni luottavaiseksi.

– Pääsen testaamaan pyörää neljän päivän ajan Lagunan lähellä sijaitsevalla Buttonwillow’in radalla. Lähdemme liikkeelle Dunlopin renkailla, joilla ajamme kaksi päivää. Sen jälkeen vuorossa ovat Bridgestonen renkaat, kertoo Rapp.

Rapp ei pidä mahdottomana sitäkään vaihtoehtoa, että Attac-tiimi lähtisi MotoGP-luokkaan kaudella 2013.

– Voisin näin sen toteutuvan. Tietenkin taloudellisilla seikoilla on suuri merkitys, mutta insinöörinä se olisi Richardille (Stanboli) eräänlainen unelmien täyttymys.
 

Uusin numero