Ranskan MM-osakilpailussa täysi kaaos rankkasateen vuoksi

– Täällä on täysi kaaos päällä. Katsotaan ja odotellaan, millaiseksi nuo lopulliset tulokset muodostuvat. Ainakaan minulla ei ole vielä edes tietoa siitä, montako pätkää päivän tuloksissa loppujen lopuksi huomiodaan, ihmetteli Seistola.

Se on kuitenkin jo selviö, että suomalaisvoittajaa ei lauantain kisaan saada. Voittajaksi julistetaan maailmanmestaruuden jo edellisessä osakilpailussa varmistanut isäntämaan Antoine Meo, joka johti kisaa lauantain kymmenen pätkän jälkeen.

Eero Remes oli siinä vaiheessa toinen, Juha Salminen neljäs ja Seistola viides.

– Aamun kaksi ensimmäistä kierrosta olivat vielä todella makea ajaa kuivassa kelissä, mutta sitten taivas repesi.  Kyllä, vettä tuli silloin tosiaankin aivan täydeltä taivaalta ja sehän teki hommasta äärimmäisen vaikean jyrkissä ylämäissä ja väärinpäin kallistetuissa kurveissa, kuvaili Seistola.

– Loppupäivä oli jo aikamoista koheltamista, kun pätkiä muutettiin lennosta ja lippusiimoja revittiin auki ajon aikana. Eihän noita alkuperäisiä pätkiä olisi päästy läpi kaatosateen vuoksi, joten siinä mielessä muutoksia oli pakko tehdä. Tosin ainakin pikkuisen enemmän informaatiota muutoksista olisi ollut paikallaan.
 

Uusin numero