Räikkösellä tuuletuksen paikka – voittotili on avattu MM-crossissa

Nagl teki Patagonian radalla tasaisen hyvää työtä, sillä hän päätyi jälkimmäisessä erässä viidenneksi.

Se tiesi samalla sitä, että jäätiimin kuljettaja nousi edellisen osakilpailun tavoin jälleen podiumille. Nagl nappasi Argentiinasta kolmanneksi korkeimmat pisteet slovenialaisen Tim Gajserin ja italialaisen Tony Cairolin takana.

Hondaa käskyttävä Gajser ajoi Argentiinassa eräsijat 3 ja 1. KTM:ää kuskaava Cairoli kuittasi kakkosijan molemmista eristä.

– Kaiken kaikkiaan taas erittäin hyvä viikonloppu minulle. Erityisesti avauserä oli tosi onnistunut. Tosin toisessa erässä minulla oli hyvästä startista huolimatta hieman vaikeuksia ajolinjojen kanssa, tilitti Nagl.

Nagl tähdentää, että hän olisi silti halunnut tarjota Argentiinassa enemmän Räikkösen omistamalle ja Antti Pyrhösen päälliköimälle Husqvarnan tehdastiimille.

– Podiumsijoitus on aina hyvä, mutta olen hieman pettynyt, sillä minulla oli mahdollisuudet voittaa tämä GP. Tästä on kuitenkin hyvää jatkaa ensi viikonloppuna Meksikossa. Leonin rata lukeutuu suosikkieni joukkoon ja yksi podiumsijoitus sieltä lisää olisi mahtavaa.

Naglilla on koossa neljän kisaviikonlopun jälkeen sarjassa kuudenteen sijaan oikeuttavat 125 pistettä. Hallitseva ranskalaismestari, Yamahan Romain Febvre pitää kärkipaikkaa hallussaan pistein 172. Gajserin plakkarista löytyy 169 pistettä, eli 25 toisena olevaa Cairolia enemmän.

MX2-luokassa Argentiinan GP ei tuonut muutosta yksipuoliseen tahtiin: hollantilainen KTM-kuski Jeffrey Herlings vie ja muut vikisevät.

Herlings on voittanut kauden kaikki kisaerät ja koossa on näin ollen maksimipistepotti 200.

Suzukin sveitsiläiskuski Jeremy Seewer on toisena 152 pisteellä.

Uusin numero