Racingbike aloittaa Yamahan jälleenmyyjänä

Yamahaa maahantuoja Konekesko Oy ja klaukkalalainen Racingbike Sidecar Oy ovat tehneet sopimuksen Yamaha mopojen ja Offroad-pyörien jälleenmyynnistä.

Juha Punkki, jonka omistuksessa Racingbike Sidecar Oy on, tunnetaan paitsi KTM:n crossi- ja enduropyörien jälleenmyyjänä, myös aktiivisena ja tavoitteellisena kilpatiimin vetäjänä.

Uusien ja vaihtopyörien myynnin lisäksi liikkeessä on kattava varaosavarasto sekä korjaamo. Liikkeen tuotevalikoima kasvaa nyt Yamaha-mopoilla ja offroad-pyörillä sekä luonnollisesti Yamaha-varusteilla, -tarvikkeilla ja -varaosilla, yhteistyösopimuksesta tiedotetaan.

”Odotan innolla vuotta 2010 ja niitä mahdollisuuksia, joita Yamahan laadukkaat offroad -tuotteet tuovat mukanaan. Tulemme erityisesti panostamaan Yamaha-varaosien saatavuuteen ja -huoltotoimintaan tulevana vuonna. Lisäksi kilpailutoiminta tulee näyttelemään keskeistä roolia toiminnassamme ”, kertoo Juha Punkki Racingbike Sidecar Oy:stä. ”Toivotamme kaikki Yamaha-tuotteista kiinnostuneet asiakkaat tutustumaan toimintaamme ja tekemään edullisia ostoksia.”

Yamaha-avajaisia vietetään tulevana lauantaina 28.11. klo 10 – 15. Esittelyssä on Yamaha-mopo ja offroad pyörämallistoa, mukana mm. kauden puhutuin uutuuspyörä Yamaha YZ450F, jossa on uusi 450 kuutioinen 4-tahtinen 4-venttiilinen polttoaineensuihkutuksella varustettu moottori.
Moottori on taaksepäin kallistettu ja imukurkku suorempi kuin ennen, minkä avulla saadaan parempi seoksen täyttö sylinteriin. Imukurkku tulee koneen etupuolelta, jolloin moottorin lämpö ei vaikuta imuilman lämpötilaan. Uudistuksien avulla myös takaiskunvaimennin on voitu tuoda lähemmäs pyörän keskiosaa, jolloin massa on keskitetympi ja pyörä on tasapainoisempi, vakaampi ja kevyemmän tuntuinen.

Mukana Yamaha-avauksessa ovat myös Yamaha Racing Teamin MX-1 suomenmestari Jussi Nikkilä, MX juniormestari Atte Jousi sekä Pentti Nurminen ja Marko Laaksonen.

Avajaisissa myös kahvitarjoilu ja erikoistarjouksia Yamaha-tuotteista.

Racingbike Sidecarin Yamaha-avajaisia vietetään lauantaina 28.11. klo 10 – 15 osoitteessa Yrittäjäntie 2, 01800 Klaukkala. Normaalisti liike on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10 – 18.

Uusin numero