Racing Support tukee suomalaiskuljettajien markkinointia uudella tavalla

Moottoriurheilu.tv on lyhyessä ajassa noussut merkittäväksi moottoriurheilun verkkomediaksi, joka tavoittaa kanaviensa kautta keskimäärin puolimiljoonaa moottoriurheilun nälkäistä suomalaista kuukausittain. Uniikin sivustosta tekee sen, että se kerää lukijoita laajasti niin 2-pyöräisten, 4-pyöräisten kuin moottorikelkkojen ja mönkijöidenkin parista ja näin ollen on erittäin varteenotettava kanava näkyä mille tahansa yritykselle.

Racing Support tarjoaa kuljettajalle mahdollisuuden myydä mainoksia Moottoriurheilu.tv-sivustolle ja tienata myydystä summasta itselleen 50 prosentin komission. Racing Support -järjestelmään voi ottaa osaa kuka tahansa AKK:n tai SML:n alaiseen moottorikerhoon kuuluva kuljettaja, mistä tahansa lajista.

“Moottoriurheilu vaatii vahvan tukiverkoston kuljettajan ympärille sekä runsaasti myyntityötä, jotta kauden budjetti täyttyisi ja ajaminen olisi ylipäätään mahdollista”, toteaa idean isä Aleksi Halen.
”Racing Support -järjestelmä antaa kuljettajien käyttöön uuden ja todella painavan media-arvon omaavan kanavan, jota myydä sponsoreilleen. Aktiivisen myyntihenkilön onkin mahdollista tienata tuntuva lisä omaan budjettiinsa Racing Support -järjestelmän avulla”, Halen jatkaa.

Ensimmäinen Racing Support järjestelmän käyttäjä on nokialainen RR-lupaus Rico Salmela, joka on myynyt näkyvyyttä yhteistyökumppanilleen XLmoto.fi verkkokaupalle.

“Racing support -järjestelmä on erinomainen esimerkki sponsoroinnin uudesta suuntauksesta, jossa sponsoroivalle yritykselle tarjotaan oikeasti mahdollisuus lisätä omaa myyntiään ja tunnettavuuttaan kohderyhmässä”, toteaa XLmoto.fi verkkokaupan Juuso Valtakari.

”Sponsorointiin ja erityisesti yksittäisten kuljettajien tukemiseen käytettävät resurssit ovat olleet jo pitkään todella tiukassa alallamme, ja nykyään yritykset vaativat enenevässä määrin myös mitattavia tuloksia vastineeksi sponsorointiin kuluville euroille. Kun kuulimme mahdollisuudesta tukea Ricoa ja samalla saada kattavaa näkyvyyttä yrityksellemme, päätöstä ei tarvinnut kauaa miettiä. Olemme Ricon kanssa ylpeänä Racing Support -järjestelmän ensimmäinen yritys-kuljettaja pari”, Valtakari päättää.
 

Uusin numero