RacePros ja Milwaukee Husqvarna yhdistävät voimansa

Uuden RacePros Milwaukee Husqvarna Racing Teamin pääpaino on endurossa, mutta tiimi on mukana myös cross countryssa ja motocrossissa.

Karman pitkäaikainen toiminta kilpatiimin vetäjänä ja RaceProsin vankka tekninen osaaminen tuovat Suomen endurovarikoille täyden palvelun toimintamallin.

– Karmalla on endurossa valmis kokonaisuus, johon me tuomme omat vahvuutemme teknisen osaamisen muodossa. Samalla laajennamme kilpailutoimintaamme motocrossista vahvasti enduron puolelle. Karmalla on koossa hyvä paketti, jossa yhdistyvät Suomen mestaruustason ja harrastajaportaan enduro sekä junioreiden motocross, RaceProsin Timo Virtanen kuvailee.

– Tarjoamme tiimikuljettajille täyden teknisen tuen ja kehittämisen, varaosapalvelun kilpailuihin, yhteistoimintaa RacePros Husqvarna- motocross-tiimin kanssa sekä ajo- ja kuntovalmennusta.

RacePros Milwaukee Husqvarna Racing Teamin kuljettajavalinnat on jo pitkälti tehty, mutta muutamia yksityiskohtia hierotaan vielä. Tiimi tullee koostumaan endurossa neljästä aikuiskuljettajasta ja yhdestä naisajajasta sekä motocrossissa viidestä 85-kuutioisella kilpailevasta juniorista.

– RacePros tuo teknistä osaamista tiimiin. Lisäksi saamme kokonaisvaltaisesti vahvistettua tiimiä aina harjoittelusta varikko-oloihin ja kilpailemiseen saakka, Karma painottaa.

– Meille on myös tärkeää luoda sellaiset tiimipuitteet, joissa kuljettajamme saavat käsityksen siitä, minkälaista tiimitoiminta on kansainvälisissä ammattilaispiireissä. Luomme pohjaa sille, että kuljettajat oppivat jo nuorena tiimitoiminnan kokonaisuutena esimerkiksi yhteistyökumppanuuksiin liittyen.

RacePros jatkaa myös omalla tiimillään motocrossin huipulla kilpaillen MX2-luokan SM-sarjassa. Tiimin kuljettajat julkistetaan myöhemmin.
 

Uusin numero