RacePros Husqvarna MX-tiimin kuljettajat mukana kärkikahinoissa

Runsaasti korkeuseroja sisältävällä ja lopulta rankaksi kuluneella radalla RacePros -kuljettajat pystyivät jatkamaan kärkikahinoissa ja säilyttivät tasonsa nousten palkintokorokkeelle.

Santtu Tiainen #671 MX1

Aika-ajojen kakkonen ajoi sarjajohtajan ottein kakkossijoihin myös kisaerissä. Päivän nimi oli MM-sarjan vauhtia ajanut Harri Kullas, jonka vauhti oli ylivoimaista.

Tiainen oli selkeästi toiseksi nopein ja ajoi varmistellen pistejohtoaan.

Molemmista kisaerissä toiseksi ajanut RacePros Husqvarna MX-kuljettaja jatkaa kauttaan vankassa SM-pistejohdossa ja vahvisti pistejohtoa tiimikaveri Ludde Söderbergiin nähden.

Ludde Söderberg #388 MX1

Söderberg ajoi varmasti viikonlopun puuduttavimmat erät. Jos tiimikaveri Tiainen oli selkeä kakkonen, niin Söderberg oli selkeä kolmonen.

Söderberg ajoi erien ensimmäisen kolmanneksen todella mallikkaasti. Hän roikkui molemmissa erissä Tiaisen perässä ensimmäisen vartin, mutta sen jälkeen tyytyi ajelemaan yksinäisenä omaa ajoaan takaa tulevien uhkaajien puuttuessa.

SM-pisteissä RacePros-kuljettaja on toisena.

Teemu Lahtinen #927 MXJ

MXJ-luokassa loppukauden sivussa olevaa Teemu Lahtista kaivattiin kovasti.

RacePros-kuljettaja kaatui pahasti Miehikkälässä MX-liigan osakilpailussa elokuun alussa.

Lahtisen ajokausi on loukkaantumisen takia ohi mutta 12 viikon liikuntakiellon jälkeen Husqvarna-kuljettaja nähtänee vielä tiimin mukana.

– Tulen kyllä tällä kaudella vielä kannustamaan kavereita radan varrelle,Lahtinen päättää.

Joonas Näppi #17 C/A

MXC/A-luokan aika-ajot sujuivat Race Pros Husqvarna MX-tiimin nuorimmalta jäseneltä mukavasti.

Vaikka kuljettaja valittelikin, ettei meinannut löytää sopivaa rakoa puhtaalle kierrokselle, oli Joonas Näppi kuitenkin koko joukon neljänneksi nopein.

Ensimmäisen erän startti oli hyvä ja Joonas nousi nopeasti toiseksi. Loppuerään ei kuitenkaan löytynyt keinoja puristaa tarpeeksi ja RacePros-kuljettaja jäi erävoitosta vajaat neljä sekuntia.

Toinen erä oli Näppin näytöstä. Kärkeen ja karkuun -teemalla liikkeelle lähtenyt Näppi otti lähdön nimiinsä ja kontrolloi johtoaan koko erän.

Tasaisia kierroksia kellottanut Husqvarna-kuljettaja nappasi varmasti tärkeän totaalin voiton voittamalla toisen erän yli 13 sekunnilla.

Tiimipomo: "Tulokset
erinomaisella tasolla"

–  RacePros Husqvarna MX-tiimimme säilytti tulostasonsa erinomaisella tasolla. Suoritukset olivat MX1-kuljettajilta odotetun kaltaisia ja Joonas sai revanssinsa nyt Karkkilasta nostaen omaa tasoaan. Loistava, suorastaan kylmäpäinen suoritus häneltä, toteaa viikonlopun tiiminsä kanssa viettänyt RacePros HusqvarnanTimo Virtanen.

–  Hyvin järjestetty kilpailu ja hieno rata. Toisessa erässä alkoi kyllä olla jo aika rankka kuljettajille, mutta hyväkuntoisia nuoria miehiähän nämä on, jatkaa Virtanen naureskellen.

–  Loppukausi jatketaan samaan malliin. Tehdään kuskien kanssa tiivistä yhteistyötä, pidetään kalusto kunnossa ja tehdään kaikkemme jotta kuskit kehittyisivät ja saavuttaisivat tavoitteensa.

MX1-luokka:
1. Harri Kullas, 50 pistettä
2. Santtu Tiainen, 44
3. Ludde Söderberg, 40

MXC/CA-luokka:
1. Joonas Näppi 47
2. Matias Murto 45
3. Roni Kytönen 42
 

Uusin numero