R.M. Heinon The PrätkäReissu 2013 käynnistyy

R.M. Heino valitsee hyvin perusteltujen hakemusten joukosta kesän 2013 PrätkäReissaajat, jotka saavat itse suunnittelemaansa reissuun käyttöönsä uuden Kawasaki Versys 1000 moottoripyörän, täysillä varusteilla – ILMAISEKSI. Reissun jälkeen reissaajien matkakertomus ja reissukuvia julkaistaan R.M. Heinon The PrätkäReissu –sivuilla sekä facebookissa innostamaan muutkin motoristit matkaan.

 

The ReissuPrätkä on uusi Kawasaki Versys 1000 – täydellisellä SW-Motech ja Bags-Connection –matkavarustuksella. Versys 1000 pyörän mahtava moottori, mukava ajoasento, KTRC-luistonestojärjestelmä ja ABS-jarrut ja hyvä katesuoja yhdistettynä SW-Motech TraX EVO –laukkuihin, Bags-Connection Quick-Lock –tankkilaukkuun, Garmin-navigaattoriin, SW-Motech suojavarusteisiin, lisävaloihin ja muihin lisävarusteisiin tekevät pyörästä täydellisen matkakumppanin. R.M. Heinon ReissuPrätkä on valittujen kuskien vapaassa käytössä koko reissun ajan.

 

Suomen suvi on täynnä mukavia moottoripyörätapahtumia ja kokoontumisajoja. Koska moottoripyöräily on aina mukavampaa porukassa, suosittelemmekin että valitset The PrätkäReissun varrelle jonkun sinulle sopivan moottoripyörätapahtuman. Reissu tulee toteuttaa Suomen rajojen sisäpuolella ja reissun maksimipituus on viisi vuorokautta  – siinä ainoat kriteerit matkalle.

 

ReissuHakemusten vastaanotto on jo alkanut. R.M. Heino aloittaa myös reissukalenterin päivittämisen ThePrätkäReissu sivuille sekä Facebook –sivulleen, kun ensimmäiset reissaajat on valittu. Älä siis aikaile, klikkaa itsesi R.M. Heinon nettisivuille ja perustele itsellesi The PrätkäReissu!

Uusin numero