Pyrhösen pyörien säädöt eivät osuneet nappiin testikisassa

– Kokeilimme ensimmäisessä erässä rohkeasti erilaisia moottorin osia ja se ei ollutkaan mikään hyvä juttu, vaikka harjoituksissa siltä tuntuikin. Kun pyörän säädöt olivat pielessä, tuli yliyrittämistä ja kädet menivät totaalisen jumiin ja tulos sen mukainen.

Toiseen erään Pyrhönen lähti kakkospyörällään, jossa olivat kiinni taas erilaiset palikat.

– Toisen pyörän säädöt olivat hieman paremmat, mutta ei nekään ihan nappiin osuneet. Erä oli kuitenkin parempaa tekemistä. Se oli kuitenkin tärkeää, että sain ajettua kaksi ehjää erää maaliin, summaa Pyrhönen päivän kisaansa.

Mill´in haastavalla hiekkaradalla nopein mies oli hurjassa kevätkunnossa oleva Venäjän Evgeny Bobryshev joka voitti molemmat erät. Belgian Kevin Strijbos oli molempien erien kakkonen. Ensimmäisessä erässä kolmanneksi ajoi Ranskan Gautier Paulin ja toisessa kolmossijan nappasi Belgian Ken de Dycker.

Vaikka Pyrhösen pyörien testaus kisassa ei tuottanut toivottua tulosta, on hyvinkääläinen silti liikkeellä positiivisella asenteella.

– Nyt ainakin tiedetään, että noilla ensimmäisen erän moottorisäädöillä ei kannata lähteä leikkimään ensimmäiseen MM-kisaan Valkenswaardiin (Hollanti). Alkuviikosta mietimme mekaanikkoni Jussi Heikkosen kanssa pyörien niitä säätöjä, joita olemme tähän mennessä testanneet ja pyörät kauden MM-sarjan avaukseen tehdään sen mukaisesti, kertoo Pyrhönen.

Pyrhösen AP24Racing tiimin toinen kuljettaja Ludde Söderberg joutui keskeyttämään ensimmäisen erän. Toisessa erässä hän oli 20:s.

MX2-luokassa Hollannin Jeffrey Herlings voitti molemmat erät. Eeli Takatalo ajoi ensimmäisessä erässä pirteästi sijalle 12. ja toisessa erässä hän oli sijalla 19.
 
Motocrossin MX1-luokan Hollannin mestaruussarja, Mill:
1. erä:
1) Evegeny Bobryshev, Venäjä, 2) Kevin Srijbos, Belgia, 3)Gautier Paulin, Ranska…18)Antti Pyrhönen, Suomi, 20) Niko Koskela, Suomi.
2. erä: 1)Bobryshev, 2)Strijbos, 3)Ken de Dycker, Belgia … 12)Pyrhönen..15)Marko Kovalainen, 20)Ludde Söderberg, Suomi.
 

Uusin numero