Pilkkaa vai raakaa pilaa somessa? – sama se, sillä Ducati-fanit raivostuivat ME-miehelleen

Ducatilla myös kaksi seuraavaa kautta jatkava Dovizioso valitteli pitkin Italian GP-viikonloppua niskakipuja, jotka ovat peruja jo vuonna 2005 tapahtuneesta kaatumisesta.

Dovizioso sijoittui kotiyleisönsä edessä ajetussa kisassa lopulta viidenneksi ja Suzukille ensi kaudeksi Jorge Lorenzon tieltä siirtyvä Iannone kolmanneksi.

Iannone julkaisi myöhemmin kavereineen somessa Doviziosolle osoitetun kuvan, jossa he pitelevät enemmän tai vähemmän tuskallisen näköisinä niskaansa.

Monet ducatistit ovat tulkinneet tämän pilkaksi ja lapselliseksi purkautumiseksi siitä, että Ducati valitsi Dovizioson Iannonen sijaan kuljettajakseen kausille 2017 ja 2018.

Tässä muutamia vapaasti suomennettuja otteita Iannonelle tykitetystä palautteesta:

– Miten surullinen ja typerä temppu!

– Epäurheilijamaista! He ovat tehneet aivan oikein pitämällä Dovizioson. Mene Suzukille, äläkä yritä tulla koskaan takaisin!

– Häpeä! Et tosiaankaan ansaitse Ducatia takapuolesi alle!

– Onneksi et jatka enää ensi vuonna Ducatilla. Mutta muistutan, että tätä kautta on vielä jäljellä…

Ducati-fanien sympatiat ovat olleet pitkin kautta muutenkin Dovizioson puolella, jolle Iannone on aiheuttanut ikäviä asioita myös radalla.

Iannone näet kaatoi podiumille matkalla olleen Dovizioson törkeästi Argentiinan GP:n viimeisessä mutkassa. Iannonea tukistettiin tästä paitsi Ducatin, myös kansainvälisen moottoriliiton FIM:n taholta.

Dovizioso piti päänsä kylmänä, eikä lähtenyt raivoamaan, eikä edes pahemmin syyttelemään Iannonea. Monen mielestä juuri tämä oli yksi ratkaiseva syy siihen, että Ducati tarjosi jatkosopimusta Iannonen sijaan Doviziosolle.
 

Uusin numero