Petrol Circus 22. – 23.5.2010

Uusi moottoripyörä-alan tapahtuma Petrol Circus järjestetään 22.-23.5.2010 Helsingin Messukeskuksessa. Kevään uuden kokoontumisajon kävijät saapuvat paikalle omilla pyörillään, joten elämyksellisen tapahtuman tunnelmaan pääsee jo pysäköintipaikalla. Tapahtuman keskeisimpänä elementtinä tulee olemaan rakennettujen moottoripyörien näyttely. Esillä olevat pyörät valitaan kevään aikana rakennettujen harrasteajoneuvojen kilpasarjaan osallistuvista moottoripyöristä.

– Petrol Circus on aivan uudenlainen mp-tapahtuma Suomessa. Tapahtuman pääpaino on kustomoiduissa ja käytetyissä moottoripyörissä, lisäksi esillä on kevään uutuusmalleja. Rakennettujen näyttelystä on tulossa hieno kokonaisuus ja rakentajat ottavat toisistaan mittaa tosissaan, sillä parhaat luomukset palkitaan. Jaossa on maineen lisäksi 10 000 € palkintorahoja. Tapahtuma on suunnattu harrastemoottoripyörien ja rakentelun harrastajille, moottoripyöristä ja mopoista kiinnostuneille, sekä niille, jotka haaveilevat uudesta harrastuksesta, kertoo näyttelyryhmäpäällikkö Håkan Löfgren Suomen Messuilta.

Uusi Petrol Circus on jatkoa sen veljen, MP Moottoripyörämessujen, elämyspuolelle. Tapahtuman järjestämisajankohta toukokuun lopulla mahdollistaa messuvieraiden paikalle saapumisen omalla moottoripyörällä. Laadukkaan rakennettujen näyttelyn lisäksi Petrol Circus tarjoaa runsaasti oheisohjelmaa. Luvassa on stunt-ajoa, rakentelu- ja entisöintinäytöksiä sekä tietysti hauskanpitoa muiden kaksipyöräisistä kiinnostuneiden kanssa. Myös varuste- ja tarviketarjonta ovat esillä voimakkaasti.

Kattava tarjonta varaosia ja käytettyjä moottoripyöriä

Tapahtuman yhteydessä järjestettävä Swap Circus, eli rompetori, esittelee kävijälle lisä- ja varaosatarjonnan kaasuttimista keulaputkiin. Rompetorilla uutta omistajaa etsivät myös käytetyt moottoripyörät.

– Moottoripyörän rakentelijoilla on aina paja täynnä ylimääräisiä vara- ja lisäosia. Usein tallista löytyy myös monia valmistuneita projekteja, joista olisi päästävä eroon ennen uuden rakentamisprojektin aloittamista. Swap Circus tarjoaa kauppapaikan, jossa kohtaavat romppeiden myyjät ja rakentelusta kiinnostuneet potentiaaliset ostajat, Löfgren sanoo.

Petrol Circus -tapahtuman järjestää Suomen Messut.

Bike 2/10 numerossa kattava näyttelyopas Lahden Moottoripyöränäyttelyyn 5. – 7.2.2010. Hae omasi lähimmästä Lehtipisteestä!

Uusin numero