Pekkanen toiseksi kauden finaalissa Silverstonessa

Kisan ja samalla koko brittisarjan voittoa juhli Dave Wood. In Moto Corsen kuljettajat sijoittuivat sarjassa hienosti: Pekkanen oli toinen ja tallikaveri Kelvin Reilly kolmas.

– Sain hyvän startin ja olin ensimmäisen kierroksen jälkeen toisena. James Edmeades pääsi kuitenkin ohi kakkoskierroksella. En halunnut riskeerata sarjan toista sijaa ja alkaa taistella voitosta. Ajoin kärkikaksikon perässä kolmantena.

– Johtoon kirinyt Edmeades teki viimeiselllä kierroksella takasuoran jarrutuksessa pienen virheen. Nousin näin Dave Woodin jälkeen toiseksi, kuvasi suomalaispilotti lauantain kisan kulkua.

OSAKILPAILUVOITOT KESÄ- JA ELOKUULTA

– Tärkeintä oli varmistaa Silverstonessa 14 osakilpailua sisältäneen luokan kakkossija, kun mestaruuteen ei ollut enää mitään mahdollisuuksia. Snettertonin ja Brands Hatchin osakilpailuvoitot olivat kauden ehdottomia kohokohtia, tiivisti 26-vuotias Jämsän äijä sesongin saldonsa.

Sarjan ulkopuolella sunnuntaina 27.9.09 käydyssä bonuskisassa Pauli Pekkanen oli niin ikään toinen. Ykkönen oli James Edmeades ja kolmas Kelvin Reilly.

Uusin numero