Pekkanen jälleen neljäs Doningtonissa

Maanantain kisan voitti Pekkasen tiimikaveri, In Moto Corse -tallin toinen pilotti Kelvin Reilly. Suomalaiskuski ei ollut täysin tyytyväinen pyöränsä säätöihin. ”Säätöjä muutettiin sunnuntaista ainoastaan hieman, koska taaskaan kiireisen aikataulun takia meillä ei ollut warm upia, jossa alustaa olisi voinut testata”, harmitteli Pekkanen valmistautumisen puutteita.

”Aika huonon startin jälkeen tipuin sijoille 8-9. Nousin kuitenkin ensimmäisen kierroksen aikana kuudenneksi. Toisella kierroksella kohosin jo sijalle 4. ja aloitin kärkiporukan takaa-ajon. Kärkikolmikko oli saanut 2,5 sekunnin etumatkan, jota aloin pikku hiljaa kuroa umpeen. Pääsinkin jo hyvin lähelle, kunnes kisa keskeytettiin 8 kierroksen jälkeen. Lopulta sijoitukseksi jäi toinen neljäs sija Donington Parkista”, totesi Pekkanen kilvanajon tauottua.