Peetu Paavilaisella epäonninen viikonloppu Valenciassa European Talent cup-sarjan kauden päätös kilpailussa

Paavilainen raportoi Valenciasta ahkerasti omassa sosiaalisessa mediassaan. 
”Vähän treenipäivän kuulumisia. Ekaa settiä ei ajettu kaatosateen takia. Toisessa setissä oli puoliksi kuiva rata, mutta en kerennyt ajaa kuin kahdeksan kierrosta niin moottori hajosi. Huomiseen aika-ajoon lähden ihan hyvällä mielellä huonosta treenipäivästä huolimatta.”

Seuraavan päivän aika-ajoissa alkoivat tekniset murheet eikä aikaa ajamiseen ensimmäisessä sessiossa jäänyt kovinkaan paljon.
”Aamulla vielä, kun ensimmäinen aika-ajo sessio alkoi oli teknisiä ongelmia pyörän kanssa sekä tiimi oli unohtanut lääkärin tarkastuksen niin pääsin radalle vasta, kun sessiota oli jäljellä enää 25 minuuttia.” 

Toisessa sessiossa tekniikka pelasi, mutta pienet murheet jatkuivat.
”Olin tasaisella ajolla omassa erässä 8:lla sijalla kun aloin hieman puristamaan vauhtia ja keula lipsahti alta nelosmutkassa kun aika-ajoa oli jälkellä noin 15min. Neljä kaveria meni vielä ohi ja omassa erässä sijoitus 12 tietää lähtöruutua 23-24. Eli tiedossa ei ole ainakaan helppo kisa, mutta täysillä painetaan ja koitetaan päästä kärjen kyytiin.”

Kilpailussa ongelmat saivat jatkoa.
”Surkea viikonloppu. Aamulla tekniikkamurheet jatkuivat ja tiimi joutui jälleen vaihtamaan moottorin. Kisassa pyörässä ei ollut ehkä paras iskukyky, mutta sen piikkiin ei voi huonoa tulosta laittaa. Oma ajoryrmi ei löytynyt missään vaiheessa viikonloppua, en tiedä johtuiko vähäisestä määrästä kierroksia vai mistä. Kisassa tuli paljon virheitä ja tasaisessa väännössä ne kostautuvat heti.
Mekaanikot teki valtavasti töitä tämänkin viikonlopun aikana ja iso kiitos heille, valitettavasti tulos ei ollut tällä kertaa lähellekään sitä mitä tavoiteltiin.
Kiitos kaikille mukana olleille ja tukijoille kaudesta.
Katseet on käännetty nyt ensikauteen, seuraavat testit parin viikon päästä jolloin toivottavasti päästään julkistamaan myös sopimus uutisia.”
 

Uusin numero