Pedrosan kausi paketissa?

Espanjalaismediasta lähtöisin ollut huhu voimistui voimistumistaan Barcelonan osakilpailun yhteydessä: Le Mansissa oikean solisluunsa murtanut Pedrosa on telonut vajaat kolme viikkoa sitten operoitua olkapäätään uudelleen kaaduttuaan supermoto-pyörällä harjoitellessaan.

Honda kuin sen paremmin Repsol eivät vahvistaneet asiaa, mutta totuus – suuntaan tai toiseen – tulee julki lähipäivinä, jos Pedrosa ei pysty kilpailemaan vielä ensi viikonvaihteenakaan Silverstonessa.

Siinä tapauksessa Gresinin Hondan Hiroshi Aoyama nousee tehdastiimiin Pedrosan korvaajaksi Katalonian GP:n voittajan Casey Stonerin ja Andrea Dovizioson rinnalle. Aoyaman paikan ottaa puolestaan Hondan testikuljettaja Kousuke Akiyoshi.

Pienikokoinen ja linnunluiseksi kuvailtu Pedrosa on saanut tällä kaudella siksi paljon siipeensä, että hänen kerrotaan harkitsevan vakavasti luopumista loppukaudesta pistääkseen paikkansa ilman riskejä kuntoon jo ensi vuotta silmälläpitäen. Fyysinen hauraus on heijastunut myös mentaalipuolelle.

Pedrosan nykyinen sopimus Hondan kanssa kattaa edelleen kauden 2012.

Uusin numero