Pedrosa palaa radalle Mugellossa

Le Mansissa Marco Simoncellin taklaamaksi joutunut Pedrosa on joutunut jättämään väliin ajoittain mystisiäkin piirteitä osakseen saaneen solisluuvamman vuoksi Barcelonan, Silverstonen ja Assenin kisat.
– Nämä viikot ovat olleet vaikeita, mutta tiesin, että minun on keskityttävä toipumiseen, jotta voin ajaa pyörääni jälleen 100-prosenttisesti kun palaan, kirjoittaa viime viikolla edelleen korjausleikkauksessa käynyt Pedrosa blogissaan.
– Mugello ei ole mikään helppo rata. Se on fyysisesti erittäin vaativa, joten tulevasta viikonvaihteesta tulee minulle senkin vuoksi varmuudella vaativa, jatkaa Pedrosa.
Tällä kaudella Estorilin kisan voittaneella Pedrosalla on mukavat muistot Italian GP:stä. Hän ajoi viime vuonna Mugellossa ykköseksi.
Ferrarin omistama Mugello on Ducatin kotirata, joten Valentino Rossia häärii siellä luonnollisesti miltei kaiken huomion keskipisteenä.
Miltei, sillä osansa median ristitulesta saa taatusti myös Pedrosa. Monelta osin salamyhkäistä tapaus-Pedrosaa ei ole suinkaan vielä puitu loppuun.

Pedrosan blogi:
http://blogs.repsol.com/competicion/dani_pedrosa/-/blogs/con-ganas-de-volver

Teksti: Kari Aho

Uusin numero