Pedrosa haukkuu MotoGP-luokan ”törmäilijän” maanrakoon

– Jos taistelet tuon (Iannone) kuljettajan kanssa ryhmässä, niin silloin on olemassa iso mahdollisuus ongelmiin, lataa Pedrosa.

Ensi kaudella Ducatin tehdastalliin siirtyvä italialainen Iannone osui espanjalaisen pyörään jarrutustilanteessa ja kuin kohtalon ivasta Phillip Islandin radan Honda-kurvissa. Pedrosan pyörä sai tilanteessa sen verran siipeensä, että hän joutui kurvailemaan hetkeä myöhemmin ratavarikolle.

– Huomasin jo avauskierroksella, että Iannone teki virheen ja kosketti Crutchlowia (Cal). Kun Iannone sitten lähestyi minua, niin ajattelin, että hän ei toista virhettä. Toisin kävi.

Pedrosa luonnehtii Iannonea pahimmillaan liikkuvaksi vaaran merkiksi radalla.

Pedrosa ei hyväksy
anteeksipyyntöä

– Iannone on ajanut tällä kaudella kumoon jo useita kuljettajia ja hän teki jälleen virheen Australiassa. Eihän tuo näytä oppivan mitään virheistään!, tiuskii Pedrosa.

Iannone puolusti tekoaan sillä, että hän missasi vaihteen kohtalokkaassa tilanteessa.

– Olen todella pahoillani Danin puolesta.

Pedrosa viittaa kuitenkin kintaalla Iannonen esittämälle anteeksipyynnölle.

– Näitä tilanteita sattuu, mutta ei sentään jokaisena GP-viikonloppuna. Tämä on anteeksiantamatonta, Pedrosa lähettää tylyt terveisensä Iannonelle.

Kauden toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan ensi viikonloppuna Sepangin radalla Malesiassa. Yamahan Valentino Rossi tukevoitti Australian GP:n voitollaan otettaan MM-hopeasta. Pedrosa on jäänyt Rossista 25 pistettä.

Kolmantena olevan Rossin tallikaverin Jorge Lorenzon plakkarista löytyy 17 pistettä Pedrosaa enemmän.

Uusin numero