Pauli Pekkanen voitti Snettertonissa

Ykkössija oli Pekkaselle kauden ensimmäinen. Paalupaikalta startannut suomalaisässä nousi yhteispisteissä toiseksi, kun sarjasta on ajamatta vielä kuusi kilpailua. Johdossa on Kelvin Reilly 23 pistettä Pekkasen edellä.

Snettertonin lauantain 20.6. kisassa In Moto Corsen 26-vuotias suomalaispilotti jäi neljänneksi. Osittain kaatosateessa käydyn kilpailun voiton nappasi Sam Bishop.

Näin Pauli Pekkanen kommentoi voittoisaa sunnuntain taistelua. ”Viikonloppu alkoi hyvin. Olin nopein sekä ensimmäisissä harjoituksissa että lauantaiaamun aika-ajoissa. Sunnuntaina lähtö onnistui hieman eilistä paremmin.”

”Olin ensimmäiseen mutkaan mentäessä neljäntenä ja ensimmäisen kierroksen jälkeen kolmantena. Pyörän säädöt tuntuivat hyviltä ja seurattuani pari kierrosta Dave Woodia ja Sam Bishopia nousin kärkeen.”

”Lopuksi päätin puristaa pari viimeistä kierrosta kovempaa tuloksena kilpailun voitto ja nopein kierros. Toiseksi tuli Dave Wood ja kolmanneksi tiimikaverini Kelvin Reilly.”