Patrik Pulkkinen kolmas Ranskassa

Pulkkinen lähti kisaan neljännestä ruudusta aika- ajojen jälkeen. Aika-ajot ajettiin kostealla, mutta koko ajan kuivuneella radalla.

Kisan kesto oli 11 kierrosta. Pulkkinen oli alussa toisena jo sekunnin päässä takana tulleesta ryhmästä. Ryhmä ajoi kuitenkin Pulkkisen kiinni ja lopussa käytiin kova vääntö toisesta ja kolmannesta sijasta.

Seuraava kisa ajetaan jo kolmen viikon kuluttua Saksan Hockenheimissa, jonne Pulkkinen saa seurakseen Suomesta myös Aslan Hasanin.

Sen jälkeen siirrtytään Turkin Istanbuliin. Pulkkinen ei tosin osallistu Turkin kisaan samanaikaisen leirikoulun takia. Istanbulin jälkeen vuoroaan odottaa kauden päättävä legendaarinen Assenin rata Hollannissa.

Red Bull Rookies Cupin
karsinta huipentaa kauden

Pulkkisen kausi jatkuu vielä Assenin jälkeen, jolloin nuorukaisella on edessä todella kova koitos, eli Espanjassa ajettava  Red Bull Rookies Cupin karsinta.

Arvostetussa Red Bull Rookies Cupissa kilpailee tällä kaudella niin ikään Ajo Motorsport Junior Project-tiimiin kuuluva Felix Nässi. Nässi ei ole vielä saanut pistetiliään avattua tunnetusti kovatasoisessa ja 24 kuljettajaa käsittävässä Cupissa.

Tosin jo Cupin tiheän valintaseulan läpäiseminen on hieno saavutus. Siihen ovat suomalaisista ennen Nässiä yltäneet Niklas Ajo ja Joakim Niemi.

Uusin numero