Päivärinta lähtee Espanjan MM-kisaan

Kilpailu ajetaan 3-4.7., mutta sitä ennen on auton rattia väännettävä noin 3500 kilometrin verran läpi Euroopan. Pekan matkustajalla Adolf Hännillä ja mekaanikolla Bruno Schönnillä matkaa kisapaikalle Sveitsistä on tästä vain puolet.

Virtasalmen kisan jälkeen Pekka ja Topi Tala ovat testanneet kahdesti Alastarossa uutta pyörää. Viimeksi pojat olivat tosi toimissa keskiviikkona. Täysin tyytyväinen Pekka ei testien jälkeen ollut, vaikka sen loppupuolella ajettiinkin kymmenkunta hyvää kierrosta.

– Säätämistä riitti koko iltapäiväksi. Meillä oli pito-ongelmia enkä ollut tyytyväinen jousitukseen ja iskunvaimentimiin. Espanjaan saamme vielä yhden uuden jousen. Toisaalta keli oli nyt täysin erilainen kuin kevään testeissä, joten niitä ei voi yksi yhteen verrata, Pekka sanoi.

Kaikessa tapauksessa Albaceten kisasta on tulossa tiukka mittelö ja Pekka sanoo olevansa tyytyväinen, jos he Adolfin kanssa sijoittuvat kolmen parhaan joukkoon. Ennen Albacetea Päivärinta ja Hänni ovat MM-pistejohdossa yhdessä englantilaisten Birchallin veljesten kanssa.

Albaceten kisa ajetaan endurancen MM-kilpailun yhteydessä, joten aikataulu poikkeaa totutusta. Perjantaina 3.7. ajetaan vapaat harjoitukset ja molemmat aika-ajot. varsinainen 20 kierroksen MM-startti on lauantaina 4.7. klo 12 Espanjan aikaa. Kilpailulle kertyy matkaa yli 70 kilometriä

Uusin numero