Päivärinta ja Veräväinen toiselle sijalle Unkarin Sprintissä

Jo lauantain aika-ajoissa vauhdillisesti erottunut kolmikko ratkaisi kilpailun palkintokorokesijat. Lajin kuusinkertainen maailmanmestari, Iso-Britannian Tim Reeves kyydissään maanmies Mark Wilkes, pääsi johtoon heti startista ja sai ajaa rauhassa ykkösenä maaliin Päivärinnan ja Birchallin pyöräkuntien kiistellessä kakkostilasta. Hallitsevaa mestaripari Ben ja Tom Birchall oli siis kolmas.

Aika-ajossa kolmanneksi sijoittunut Päivärinnan ja Veräväisen duo starttasi kilpailuun tietäen vastuksen kovaksi.

-Se on varmaa, että täysiä on mentävä koko ajan, eikä virheitä saa tehdä. Yksikin moka ja peli on pelattu, sanaili Päivärinta ennen kilpailua kiinnittäen huomiota rengastukseen.

-Rengaspeli on ehkä pääosissa tulevassa kisassa. Kaikki lähtee matkaan erilaisella setillä. Me luotetaan sisään ajettuun satsiin.

Reevesin pyöräkunta kasvatti johtoaan sarjan yhteispisteissä. Brittipari on kasannut kauden kisoista 140 pistettä. Päivärinta ja Veräväinen jatkavat toisena 110 pisteellään. 

Pannoniaringillä ajetaan sunnuntaina toinen MM-startti. 15 ratakierroksen Gold Race starttaa Suomen aikaa klo 13.50.

Ratamoottoripyöräily Sivuvaunut MM-sarja Pannoniaring Unkari Sprint tulokset:

Tim Reeves/Mark Wilkes, Iso-Britannia,  LCR-Yamaha Pekka Päivärinta/Jussi Veräväinen, Suomi, Adolf RS-Yamaha Ben Birchall/Tom Birchall, Iso-Britannia, LCR-Honda Lewis Blackstock/Patrick Rosney, Iso-Britannia, LCR-Suzuki Bennie Streuer/Kevin Rousseau, Hollanti/Ranska, LCR-Kawasaki
 

Uusin numero