Painoi kilpakumppanin jarrukahvaa yli 200 km/h vauhdissa – Moto2-kuljettaja Fenatille kahden kisan kilpailukielto epäurheilijamaisesta käyttäytymisestä


Romano Fenatille langetettiin kahden kilpailun mittainen kilpailukielto hänen syyllistyttyään törkeään epäurheilijamaiseen käyttäytymiseen San Marinon kilpailussa.

San Marinon Moto2-kilpailussa nähtiin erikoinen ja erittäin valitettava episoni, kun Romano Fenati tarttui kilpakumppaninsa Stefano Mansin jarrukahvaan ja puristi sitä miesten ajaessa rinta rinnan kisassa. Vauhtia tapahtumahetkellä oli yli 200 kilometriä tunnissa.

Fenatille langetettiin teosta mustan lipun lisäksi kahden kilpailun mittainen kilpailukielto, joten Aragonin ja Buriramin MM-osakilpailut jäävät väliin. Kilpailukielto on henkilökohtainen eikä se koske tallia, joten Fenatin tilalla on mahdollisuus ajattaa korvaavaa kuljettajaa.

Myös episodin toinen osapuoli Stefano Mansi sai rangaistuksen kilpailussa aiemmin tapahtuneesta tilanteesta. Mansin rangaistus on kuuden paikan pudotus seuraavan kisan lähtöruudukossa.

Lue myös:

Aki Ajon tiimin Oliveira toiseksi San Marinossa – suomalaisille pettymys

Uusin numero