Paha sivuvaunuonnettomuus Motoparkissa

Kuismanen oli pitkän linjan matkustaja. Hän oli muun muassa kolmen vuoden ajan Tero Mannisen kyydissä MM-sarjassa ja saavutti kaudella 2005 MM-hopeaa.

Eilen tiedotusvälineisiin levinneen tiedotteen mukaan kilpailun kymmenennellä kierroksella kilpailutilanteessa kaksi sivuvaunua ajoi yhteen onnettomin seurauksin. Kilpailun lääkäri ja useat ensiapuryhmät olivat paikalla hetkessä ja kaikki voitava tehtiin. Kuismanen kuljetettiin Mikkelin keskussairaalaan ja sieltä edelleen ambulanssihelikopterilla Turkuun. Matkalla hän kuitenkin menehtyi ja syynä olivat useat vakavat vammat.

Suomen Moottoriliitto on perustanut tapausta tutkimaan onnettomuustutkimusryhmän ja sen puheenjohtajan, Tapio Nevalan kertoman mukaan asiasta tiedotetaan lisää kun onnettomuuden tutkinta on saatu päätökseen.

*********

Team Suzuki Finlandia ja kaikkia sivuvaunumoottoripyöräilyn ystäviä on kohdannut suuri suru. Ystävämme Pekka Kuismanen menehtyi sunnuntaina Motoparkin kilpailussa tapahtuneessa kolarissa saamiinsa vakaviin vammoihin. Pekka oli toissa vuonna kuljettajansa Tero Mannisen kanssa MM-pronssilla.

Koko tiimimme on syvästi järkyttynyt tapahtuneesta. Haluamme nyt viettää muutaman hiljaisen päivän Pekkaa muistellen ja surutyötä tehden.

Team Suzuki Finland

**********

Uusin numero