Paavilainen ja Koskinen kärsivät huonosta kelistä ja epäonnesta

Sekä Paavilainen että Koskinen ajoivat molemmat ulos heti ensimmäisessä kilpailulähdössä. Ajokeli oli puolimärkä ja olosuhteet hankalat. Toinen lähtö ajettiin kuivalla kelillä mutta kovassa tuulessa. Paavilainen sijoittui toisen kilpailulähdön kuudenneksi, mutta harmitteli ensimmäisen kilpailun epäonnea.

– Kilpailu lähti hyvin käyntiin, osittain märällä radalla nousin jo toiselle sijalle. Kilpailun puolenvälin jälkeen saderenkaat alkoivat sulaa, ja oli isoja pito-ongelmia. Toiseksi viimeisellä kierroksella jarrutin pääsuoran päähän keulan alta ja kisa oli sitten siinä. Lähdin toiseen kisaan sijalta 12, ja sain hyvän startin. Kärki pääsi hieman karkuun ja kilpailu keskeytettiin lopulta punaisella lipulla kolme kierrosta ennen maalia. Olin keskeytyksen aikana viides, mutta tulokset tulevat edellisen kierroksen mukaan eli tuloksena kuudes sija. Kelien puolesta oli haastava viikonloppu, ja rata on ollut minulle aina vaikea, joten tähän on oltava varmaan ihan tyytyväinen. Positiivisin mielin eteenpäin, viikon päästä aloitetaan sitten Red Bull Rookies testit, tuumaili Paavilainen.

IMG_5511.jpg

Datamies Antonio antoi viimeisiä ohjeita Paavilaiselle ja Koskiselle ennen kilpailuja. Kuva: Teemu Koskinen


Niin ikään ensimmäisessä kilpailulähdössä ulos ajanut Koskinen onnistui toisen kilpailun myötä avaamaan pistetilinsä. 15. sijalla maaliin kurvaillut nuori mies ei kuitenkaan ollut tyytyväinen lähtöjensä sujumiseen.

– Ensimmäinen startti ei ihan mennyt suunitellusti. Varsin huono startti ja muutama rivi kisakumppaneita ohi heti lähtösuoralla. Sieltä kun pääsi taas vauhtiin tuli tasaista nousua noin sijalle 20. Neloskurvin avauksessa ollut lätäkkö oli siirtynyt kierroksen aikana ja siitä sitten pelit ja ukko hiekoille, vitsaili Koskinen.

– Toinen kisa meni jo sitten selvästi paremmin. Taivoite saavutettiin, kun maalissa sijalla 15 ja ensimmäinen piste kotiin tuotavana. Huono startti varjosti edelleen molempia startteja. Tiedetään ainakin mitä parantaa ja reilusti. Nyt raajat sekä jäsenet kuntoon ja kohti seuraavaa kisaa! Kiitos kannustuksista ja seuraamisesta!

Paavilainen sijoittui avausosakilpailun jälkeen sarjapisteissä sijalle 10 ja Koskinen sijalle 21. Kausi jatkuu Ricardo Tormon radalla Espanjan Valenciassa 29. huhtikuuta.

Uusin numero