Pää Pyörällä podcast: maailmanmestari Hermusen kuulumiset ja Benelli Suomen markkinoille

Uusi Pää pyörällä ajankohtaisohjelma on julkaistu (9.3.2022). Niko Kantolan haastattelee Supermoton maailmanmestaria Mauno Hermusta ja Benellin maahantuojan Motorpower Finlandin Jarno Mälkiää. Kuulemme myös Miss MP22 -kisojen aikataulusta. 

Mauno Hermunen on supermoton värikäs hahmo, joka voitti supermoton maailman mestaruuden vuonna 2013. Nyt Manu on aloittanut tiimipäällikkönä MV Nybergin -tiimissä. Tähtäimessä on auttaa nuoria kuskeja kisaamaan ja antaa junnuille oppia ajamiseen. Miten hurjapäisen supermotovirtuaali Manun oma ura meni ja mitä kaikkea sen aikana tapahtuikaan. Miksi Manulla on kaksoiskansalaisuus, millainen esikuva hän on ja miltä tulevaisuus näyttää?

Motorpower Finland on aloittanut italialaisen Benelli-moottoripyörän maahantuonnin. Jarno Mälkiä kertoo miksi yksi Benellin malleista on tällä hetkellä Italian myydyin moottoripyörä. Mälkiä uskoo, että Benellin valtteina on järkevä hinta sekä laatu ja design. Moottoripyörämerkki sopii hyvin myös Suomen olosuhteisiin. Benelli on mukana Moottoripyörien suuressa koeajokiertueessa 31.5. – 3.6.2022 Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Moottoripyöriä pääsee koeajamaan myös Motorpower Finlandin ja viiden jälleenmyyjän liikkeissä. 

Linkki uusimpaan podcastiin:

Pää Pyörällä -podcast

Uusin numero