Onko tässä MotoGP-sarjan seuraava supertähti?

Quartararo debytoi ensi kaudella Moto3-luokan MM-sarjassa Hondan Estrella Galicia 0,0-tehdastiimin pyörällä. Se ei olisi ollut mahdollista ilman sääntömuutosta, sillä GP-sarjan pienimmän luokan alaikäraja on 16 vuotta.

Sääntöjä räätälöitiin Quartararon mukaan saamiseksi siten, että Moto3-luokan MM-sarjaan voi jatkossa osallistua alle 16-vuotias kuljettaja, jos tämä on saavuttanut arvostetun FIM CEV Repsol-sarjan mestaruuden.

Quartararo saavutti sen jo viime vuonna Moto3-luokassa ja on nyt toistamiseen vahvasti kiinni samassa tittelissä. Quartararo johtaa sarjaa 52 pisteellä espanjalaiseen Jorge Navarroon ennen kauden kahta viimeistä CEV-sarjan osakilpailua, joista ensimmäinen odottaa vuoroaan tulevana viikonvaihteena Portimaon radalla Portugalissa.

Quartaro ja Navarro kilpailevat ensi kaudella tiimikavereina MM-sarjassa astuen Emilio Alzamoran johtamassa Estrella Galicia 0,0:ssa todella suuriin saappaisiin.

Tiimin nykyisinä kuljettajina ajavat espanjalaiset Alex Marquez ja Alex Rins, joista ensimainittu on kiinni maailmanmestaruudessa tultaessa reilun viikon kuluttua Valenciassa ajettavaan kauden päätösosakilpailuun.

Marc Marquezin nuorempi veli siirtyy ensi kaudella Moto2-luokkaan ja Mika Kallion paikalle Marc VDS-tiimiin. Rins kilpailee hänkin jatkossa Moto2:ssa ja Sito Ponsin päälliköimässä tiimissä.

Samanlaisia ​​uutisia

Viimeisin numero