Olenius nuorten kakkoseksi Päitsillä

Luokan voitti kovassa iskussa oleva Asikkalan Moottorikerhoa edustava Joni Kaivolainen, joka ajoi yleiskilpailun seitsemänneksi ja karkasi Oleniukselta 24 minuutin päähän.

Kolmantena maaliin ehti Salpausselän moottorikerhoa edustava Antti Hänninen, joka joutui tiukan taistelun päätteeksi taipumaan Oleniukselle 20 sekuntia.

Lauantaipäivä oli Oleniukselle nihkeä ja sitä vaivasivat tekniset vaikeudet, jotka hidastivat ajoa. Jämsään tullessa Oleniuksen pyörästä piti vaihtaa vääntynyt takajarrulevy ja Joutsan tauolla huoltomiehinä toimineet Salosen veljekset saivat ahkeroida jäähdyttimen vaihdon kanssa.

Lämpimäksi päästyään Olenius oli jo paremmassa iskussa ja pyöräkin pysyi nipussa lauantai-illan ja sunnuntain ajan. Tuloksena oli pätkäajoissa tasaisesti luokan kärkipään sijoituksia, yksi pohja-aikakin, ja maaliin sipoolainen ehti luokkansa kakkosena.

Päijänteen ympäriajon yleiskilpailussa kisaan ainoana Vetomies TM Racingin kuljettajana osallistunut Olenius oli sijalla 18.