”Olen MotoGP:n Fernando Alonso!”

Crutchlow ajoi ensimmäiset kolme (2011-2013) kautta Yamahan satelliittitiimissä ja siirtyi niiden jälkeen kovan kohun saattelemana Ducatin tehdastalliin.

Ensimmäinen vuosi Ducatilla oli täyttä tuskaa, mutta Crutchlow ehti kuitenkin jo lunastaa option toisesta kaudesta, jonka hän kuitenkin pian sen jälkeen pyörsi. Hondan LCR-tiimi hankki tuolloin Crutchlowin taakse houkuttelevan brittisponsorin. Tämän toimet tosin päätyivät myöhemmin laajaan poliisitutkintaan ja pidätyksiin.

LCR:llä jatkava Crutchlow antaa ymmärtää, että lähtö Ducatilta kaihertaa mieltä. Varsinkin siksi, että Ducati on noussut sen jälkeen voittajapyörien kastiin, eikä toisaalta Honda tunnu istuvan Mansaaren miehen käteen.

– Honda oli erittäin vaikea ajettava viime kaudella ja nyt se jopa on vieläkin hankalampi, Crutchlow täräytti talvitestien aikoihin.

Crutchlow on pohtinut syntyjä syviä ennen viikonloppuna ajettavaa Argentiinan GP:tä.

– Tämä on vaikea tilanne, sillä olen kuin MotoGP:n Fernando Alonso. Olen tehnyt siirtoni väärään aikaan toisen valmistajan palvelukseen. Kaikki on alkanut sujumaan sillä suunnalla sen jälkeen, kun olen lähtenyt!

Crutchlow on kuitenkin itse valintansa tehnyt ja seisoo niiden takana.

– En kadu ainuttakaan tekemääni päätöstä. Tein ne niihin aikoihin oikeista syistä. Joskus sitä tulee kuitenkin katsottua taaksepäin ja ajateltua, että tämä viikonvaihde olisi ollut helpompi, jos olisin ajanut jollain toisella pyörällä. Mutta tehty mikä tehty ja näillä mennään.

Crutchlow ei ole voittanut urallaan vielä ainuttakaan MotoGP-luokan MM-osakilpailua. Lähellä se on tosin ollut, sillä hän sijoittui kaudella 2013 kahdesti toiseksi Yamahan Tech3-tiimissä kilpaillessaan.

Uusin numero