Offroad Expossa lisää mönkijöitä ja enemmän viihdettä

– Näyttelyneliöiden varaukset ovat sujuneet viime vuoden tapaan todella vauhdikkaasti. Suurin osa näytteilleasettajapaikoista on jo ostettu, ja viimeisiä viedään parhaillaan. Mukana ovat kaikki merkittävimmät maahantuojat ja jälleenmyyjät, sanoo Offroad Expon näyttelykoordinaattori Jouni Vesterlund.

– Erityisen ilahduttavaa on ollut, että yleisön ja näytteilleasettajien toiveet sisällöstä pystyttiin huomioimaan hyvin. Mönkijöitä lisävarusteineen on nyt mukana paljon aiempaa enemmän. Yksittäisistä tuotteista traktorimönkijä on tällä hetkellä alan kuumin myyntiartikkeli.

Vesterlundin mukaan myös elämyksellisyyteen on kiinnitetty paljon huomiota Offroad Expoa suunnitellessa.

– Messuilla on tänä vuonna muun muassa oma juontaja, joka esittelee näytteilleasettajia ja nostattaa markkinahenkeä. Messujen ohessa ajettavien supercross-kilpailujen tulosseuranta nähdään selostuksen kera näyttelyhallin puolella. Tunnelmaa on siis luvassa!, Vesterlund lupaa.

Pohjoismaiden suurimmat offroad-alan messut, Tampere Offroad Expo on avoinna yleisölle 25.-27. lokakuuta. Samaan aikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään erikoisautojen X-treme Car Show sekä moottoripyöräilyn supercrossin SM-finaalit.
 

Uusin numero