Obi-Wan Kenobi -näyttelijä Ewan McGregorin moottoripyöräilykiellon syy ensi-iltaan helmikuussa

McGregor, 45, on rakastanut moottoripyöräilyä teini-ikäisestä, jolloin hän osti ensimmäisen pyöränsä, vuoden 1978 Moto Guzzi T3:n. Nykyään hän esiintyy italialaismerkin mainoksissa, ja saa palkaksi Moto Guzzeja.

Tv-dokumenttisarjoissaan McGregor ajoi muun muassa maailman ympäri, mutta viime kesän hän joutui pitämään täydellisen tauon moottoripyöräilystä. Näyttelijä kuvasi Edinburghissa kulttielokuva Trainspottingin jatko-osaa, ja hänen työsopimuksena kielsi vaaralliset harrastukset, kuten  moottoripyöräilyn.

https://youtu.be/iqJ7Tc9eIjg

Ennen McGregor ei moisista kielloista välittänyt, mutta ikä ja perhe ovat tehneet hänestä vastuuntuntoisemman.

“Totuus on, että jos kaadun pyörällä ja katkaisen jalkani, niin kuvaukset loppuvat kuukausiksi. Ja silloin tuotantoyhtiö suolistaisi minut”, hän kertoi syksyllä Bloombergille.

Kymmeniä pyöriä omistavan skotin suhde moottoripyöräilyynkin on muuttunut. “Ajan nykyään lähinnä siksi, että pääsen paikasta A paikkaan B.”    

McGregor teki kansainvälisen läpimurtonsa 1996 Trainspotting-elokuvan Mark Rentonina, joka yritti päästä eroon heroiinista tässä synkähkössä komediassa. Sittemmin hän näytteli kolmessa Tähtien sota -elokuvassa Obi-Wan Kenobia.

https://youtu.be/Z_XO4l5zMDI

McGregorin prätkäselibaatin odotettu musta hedelmä eli T2 Trainspotting -elokuva tulee Suomessa ensi-iltaan 17. helmikuuta.

McGregorilla on 1,12 miljoonaa seuraajaa Twitterissä. Näyttelijän Twitter-tili kertoo nopeasti, että moottoripyörät ovat yhä koko ajan hänen mielessään. Joulun alla hän twiittasi ylpeänä Indian Larry Panhead -chopperistaan, joka huutokaupataan tammikuun lopussa Las Vegasissa.
 
https://youtu.be/4-0uBcnmE2M

 
 

Uusin numero