Numibia Snow Enduron 20-vuotiskilpailuun ennätysosanotto

XX Numibia Snow Endurossa Mäntsälän Nummisissa 17.-18. maaliskuuta ajetaan nuorten SM-avausosakilpailu ja veteraanien Suomen Cup -pisteistä.

Nuorten SM ja Vet Cup -kuljettajien lisäksi Numibiassa nähdään yleisen SM-sarjan kärkinimiä. Kisan voitosta on ajamassa muun muassa kauden ensimmäisen SM-osakilpailun voittanut Mäntsälän Miko Mellin. Mellin voitti SM250-4t luokan Mikkelissä.

SM125 -luokan Mikkelissä voittanut Jämsän Paavo Honkanen kuuluu Numibia Snow Endurossa nuorten SM:n voittajasuosikkeihin. Nuorten SM-voitosta ovat kamppailemassa myös viime vuoden mestari, Jämsän Mika Tamminen, sekä hopealle kaudella 2011 ajanut Team Ykkös-MP:n Mikael Miettinen.

Lauantaina ajetaan kansalliset luokat C ja K, sekä V50-luokan Suomen Cupin osakilpailu.

Sunnuntaina vuorossa on nuorten SM-osakilpailu, kansalliset A- ja B-luokka, sekä V40-luokan Suomen Cup. Kilpailu alkaa molempina päivinä klo 9:01

A-, B-, C-, V40 ja V50-luokat ajavat neljä maastokoetta sisältävän reitin kahteen kertaan eli maastokokeet 1-8. K-luokka ajaa yhden kierroksen eli maastokokeet 1-4.

Kilpailukeskuksena toimii Nummisten seurojentalo. Kilpailun lähtö, maali ja huolto sijaitsevat kilpailukeskuksen alueella. Yleisölle on tarjolla ruokaa, kahvia ja muita virvokkeita.

Kilpailun sivuilla – www.smlenduro.fi – on luvassa tarkempia tietoja reitistä, lähtöluettelosta, aikataulusta ja ajo-ohjeista lähipäivinä. Kilpailun käsiohjelma karttoineen ja lähtöluetteloineen on jaossa kilpailupäivinä kilpailukeskuksessa, sekä Ykkös-MP:ssä.
 

Uusin numero