Noora Uro ja Tommi Laine vauhdissa Virossa

Tommi Laine #67 osoitti, että talven kova harjoittelu tuottaa tulosta ja hallitsi omaa luokkaansa molemmissa erissä. Lopullinen sijoitus 1.
Noora Uro #197 sijoitus omassa luokassa lopulta 3.

Tässä Nooran terveiset suoraan paluumatkalta Suomeen:

Moikka,
Tänään oli kisakauden avaus Viron Sakussa.
Tällä kertaa kisat meni aika lailla nappiin, tankkaus onnistui hyvin eikä energiat loppuneet kesken kisan. Olin ilmoittautunut naisten luokkaan, joka ajoi yhdistetysti 2-tahti luokan kanssa, vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Aamun aika-ajot sujui hyvin ja olin koko ryhmän 12. ja naisten luokan 3.
Ensimmäinen erä ei mennyt ihan putkeen. Heti erän alettua alkoi rae- ja sadekuuro, joka vaikeutti ajamista – sillä laseista ei nähnyt mitään. Kaikki reparit kuluivat ensimmäisten kierrosten aikana ja lopulta jouduin ottamaan lasit kokonaan pois. Lisäksi kaaduin kaksi kertaa, joka ei oikeastaan vaikuttanut sijoitukseen – sillä olin maaliin tullessa 13. 
Toinen erä oli erittäin hyvä. Sain hyvän lähdön ja olin 5-porukassa ensimmäisessä kurvissa. Koko erän ajan ajoin tasaista vauhtia, vaikka rata oli jo aikamoisella patilla ja kulunut. Loppua kohden aloin saamaan paria kuskia kiinni ja ohitin heidät viimeisillä kierroksilla, ollen maalissa 11.
Kokonaistuloksissa olin naisissa kolmas.
Tästä on hyvä jatkaa ensiviikon Porin kisoihin.
T.Noora

Uusin numero