Nokian moottoriurheilupäivänä koulutusta myös katumotoristeille

Moottoriurheilupäivä ottaa askeleen kohti katumotoristeja ja toteuttaa yhteistyössä Järvikulman Autokoulun kanssa liukkaan ajon koulutuksen motoristeille. Koulutus toteutetaan hiekkatietä muistuttavalla pinnalla ja siinä keskitytään liukkaalla pinnalla ajon perusteisiin, eli kiihdytys, jarrutus, väistö ja kaarreajo. Koulutuksen tavoitteena on kasvattaa motoristien valmiutta toimia yllättävissä tilanteissa kun pitoa on normaalia vähemmän.

-Autokouluna tehtävämme on tarjota motoristeille ajotaito ja valmiudet toimia moottoripyörän kanssa liikenteessä turvallisesti, myös yllättävissäkin tilanteissa. Kun meille tarjoutui tilanne tarjota motoristeille lisäkoulutusta useimmille hieman tuntemattomammassa ympäristössä eli liukkaalla pinnalla innostuimme ajatuksesta välittömästi!

-Erilaiset matka- ja katuendurot ovat selkeästi tämän päivän trendi moottoripyöräilyssä ja se kertoo jo osaltaan että nykypäivän katumotoristit haluavat enemmän ja uudenlaisia kokemuksia prätkäilystään, siksi uskomme että tämän tyyliselle ”hiekkatiekoulutukselle” on kysyntää ja se kasvaa koko ajan. Tämän koulutuksen yhdistäminen moottoriurheilupäivään sopii täydellisesti, sillä samalla kertaa katumotoristit pääsevät nauttimaan ammattitaitoisesta koulutuksesta ja tutustumaan erilaisiin moottoriurheilulajeihin. Olemmehan kaikki motoristit yhtä suurta perhettä, lopettaa Jyrki Annala Järvikulman Autokoulun pääkouluttaja.

XLMOTO.FI verkkokauppa ja Järvikulman Autokoulu lyövät tosissaan lisää löylyä kiukaaseen ja tekevät moottoripyöräilyn aloittamisesta edullisempaa tarjoamalla uusille motoristeille mahdollisuuden edulliseen moottoripyöräkorttiin.

Järvikulman Autokoulu tarjoaa moottoriurheilupäivänä ilmoittautuneille uusille prätkäkortin ajajille koulutuksen hintaan 499€ ja XLmoto.fi tarjoaa vielä kakille kortin ajaneille 100€ lahjakortin verkkokkauppaan varusteiden ja varaosien hankintaan.

-Uusien motoristien saaminen lajin / harrastuksen pariin on vaativa työ ja siksi haluammekin madaltaa tätä kynnystä tarjoammalla sen ensimmäisen portaan eli ajokortin ajon mahdollisimman edullisesti.

Nyt kannustammekin motoristeja ottamaan myös se naapurin pariskunta mukaan tapahtumaan Nokialle, joka on jo vuosia haaveillut moottoripyöräilystä mutta ei ole vielä ajanut korttia. Kertoo moottoriurheilupäivän vastuuhenkilö Juuso Valtakari

Nokian moottoriurheilupäivä on koko perheen pääsymaksuton tapahtuma ja samaan aikaan vierailijat pääsevät nauttimaan hyvästä ruoasta, motoristien lupsakasta seurasta sekä seuraamaan mm. maailmanmestari Pekka Vehkosen vetämää motocross-leiriä ja trialin SM-kisoja.

Uusin numero