Nitro Circus Live tulee Helsinkiin!

Nitro Circus Live saapuu Helsinkiin, jossa maailman ensi-iltansa saa porukan uusi show Moto Mayhem. Show’n starana on freestyle motocross -tähti, 17-kertainen X Games -mitalisti ja hurjapäisistä tempauksistaan tunnettu Travis Pastrana.  Pastranan rinnalla esiintyy yli 30 maailman parasta freestyle-motocross- ja BMX -huippua, jotka kaasuttavat ilmaan älyttömämpiä mahdollisia ajoneuvoja moottoripyöristä pyörillä varustettuihin kylpyammeisiin.
 
Helsinkiin saapuu huippujoukko freestyle motocross -kuskeja, kuten tuplabackflipin mestari ja hallitseva X-Fighters -voittaja Josh Sheehan sekä X Gamesin kultamitalistit Adam Jones, Blake ”Bilko” Williams ja Cam Sinclair. Estradilla nähdään myös moottorikelkkoja, mönkijöitä, minipyöriä, freestyle motocrossia tandemina sekä muita moottoroituja kummallisuuksia. Peli on selvä: jos laitteesta löytyy moottori, sen voi laukaista ilmaan.
 
BMX-faneja ei ole unohdettu uudessa show’ssa. Nitron insinöörit ovat kehittäneet vuosien ajan omaa tuplavinssijärjestelmäänsä, joka laukaisee Nitron starat kuten Dusty Wyglen sekä Ethen ja Gavin Godfreyn ilmaan korkeammalle, pidemmälle ja nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Uuden teknologian avulla ilmaan sinkoavat myös polkupyörät tuplasivuvaunuilla sekä pyörillä varustetut jäähdytysastiat, kylpyammeet ja laiskanlinnat.
 
Jännityksen maksimoimiseksi show’ssa kokeillaan uusia, uskomattomia stuntteja ensimmäistä kertaa maailmassa. Jolene Van Vugt on tullut tunnetuksi Barbie-autostaan, jolla hän aikoo singahtaa pisimmälle maailmassa. Show’ssa nähdään myös motocrossia tandemina yhden pyörän selässä, jonka taitavat freestyle motocross -tähti Matty McFerran yhdessä siskonsa Emman kanssa ainoina maailmassa. Ethen Godfrey-Roberts yrittää minipyörällä maailman ensimmäistä tuplavolttia takaperin.            
 
 – Tuomme innolla tämän upouuden show’mme Eurooppaan! Tuotannon kaverimme ovat todellakin pistäneet kaikki paukut peliin: erilaisten pyörien, mönkijöiden ja autojen kanssa saamme aikaan todella järeän show’n. Eurooppalaiset fanit ovat aina täysin kahjoja, joten odotamme kiertuetta kovasti,  kertoo Travis Pastrana.
 
 – Vuosi 2014 oli meille rajapyykki. Kiersimme ensimmäistä kertaa USA:ssa ja vastaanotto oli huikea. Vuosi 2015 näyttää vielä mahtavammalta: vuoden aikana vedämme yli 80 show’ta ympäri maailmaa ja uusi Euroopan kiertueemme on sen kohokohtia. Extremeurheilun faneille pyrimme aina tarjoamaan jotakin ennennäkemätöntä: voin vannoa, että Nitro Circus – Moto Mayhem tulee olemaan tajunnanräjäyttävä, kertoo Nitro Circuksen toimitusjohtaja Michael Porra.
 
Äärimmäistä Nitro Circus -kokemusta kaipaaville faneille on myynnissä eksklusiivinen Nitro Club -passi. Passi sisältää parhaat mahdolliset paikat show’hun, pääsyn katsomaan harjoituksia sekä haastattelutuokion show’n tähtien kanssa. Nitro Club -passin hankkineet saavat myös kotiinviemisiksi kaulapassin ja elektronisesti allekirjoitetun julisteen A2-koossa – ja mahdollisuuden voittaa makeita fanituotteita.
 
Nitro Circuksen show’t sisältävät aina huimapäisiä, ennätyksiä rikkovia temppuja ja sydämen pysättäviä stuntteja, mutta Moto Mayhem vie meiningin vieläkin korkeammalle tasolle. Lipunmyynti käynnistyy Lippupalvelussa keskiviikkona 10. joulukuuta 2014 klo 10.

Uusin numero