Niklas Ajo: ”Ei pidä innostua liikaa hyvästä tuloksesta”

– Olen tyytyväinen tähän testiin, mutta meidän pitää jatkaa tiukasti töitä saavuttaaksemme edelleen saman tason Montmelon radalla, Ajo viittasi reilun viikon kuluttua Barcelonassa ajettavan Katalonian GP:n suuntaan.

– Ei pidä innostua liikaa hyvästä tuloksesta, Ajo toppuutteli Mugellossa.

Hyvä tuntuma
uusiin renkaisiin

Moto3-luokan kuljettajat ajoivat osittain sateen haittaamana testipäivänä neljä 45 minuutin mittaista sessiota.

– Erittäin hyvä päivä. Pystyin ajamaan tasaisesti koko ajan ja pääsin kokeilemaan onnistuneesti myös erilaisia renkaita (Dunlop) ja testaamaan pyörän aerodynamiikkaa. Teimme myös muutamia muutoksia pyörän geometriaan, mutta palasimme aiempaan, koska se toimi niin hyvin täällä viime viikonloppuna.

Ajo kiersi Italian GP-viikonvaihteen aikana vakuuttavasti Mugellon tunnetusti vaikeaa ja haastavaa rataa, mutta parantamisen varaa tietenkin aina löytyy.

– Ajaminen tuntui tänään tosi hyvältä ja pystyin parantamaan monessa kohtaa rataa viikonvaihteeseen verrattuna.

Tiimikaveri Kent
pisti säädöt uusiksi

Ajon Husqvarna-tiimikaveri, kauden kuudennessa osakilpailussa vaatimattomasta lähtöruudusta 26 sijalla 15 Mugellossa päätynyt britti Danny Kent oli hänkin enemmän kuin tyytyväinen tiistain saldoon.

Kentin pyörässä kokeiltiin täysin erilaisia säätöjä ja se vaikutti onnistuneelta ratkaisulta.

– Teimme pyörään paljon muutoksia ja ajoin säädöillä, joita emme ole tänä vuonna vielä kokeilleet. Se helpotti ainakin vähän. Pystyin ajamaan kuusi kymmenystä kovemman kierrosajan verrattuna viime lauantain aika-ajoon, kertoi Kent.

Uusin numero