Niki Tuulin tervehdykset Assenin kilpailusta

Moikka kaikille,
Tänä viikonloppuna ajettiin keväisessä Assenissa kauden neljäs kilpailu. Viikonlopulta lähdettiin hakemaan nousujohteista suoritusta ja ratkomaan niitä ongelmia, joita olemme tunnistaneet aiempien viikonloppujen aikana. Näin viikonlopun päätteeksi näyttääkin, että oikea kurssi rupeaa löytymään. Alla yhteenvetoa viikonlopun etenemisestä.
Perjantaina vapaista treeneistä käteen jäi suora paikka Superpole 2:een ja tilaisuus taistella paikasta lähtöruuduista 1-12. Superpole 2 -paikasta huolimatta en kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen perjantain menoon. Eka treeni lähti omalta osalta tosi hyvin käyntiin, mutta toisessa treenissä mukana oli hieman puristusta emmekä saaneet parannettua aikaa ihan niin kuin oli tavoitteena. Aika-ajopäivään lähdettiin vahvasti painottamaan rentouden ylläpitämistä.
Lauantai laitettiin käyntiin kolmostreenillä, jossa ajaminen ja pyörä tuntuivat heti tosi hyvältä. Rentous rupeaa löytymään ja se myös mahdollistaa pyörän säätämisen huomattavasti paremmalla tarkkuudella kuin silloin, jos ajamisessa on mukana puristusta. Myös Superpole meni nousujohteisesti ja sain parannettua aikoja ja ajamista läpi session. Aika-ajopäivän lopputuloksena kisaan lähdettiin paikalta kahdeksan, mikä on jo huomattavasti lähempänä sitä, että ollaan alusta alkaen mukana kärkikamppailuissa.
Kisassa sain ihan ok-lähdön vaikka pikkaisen siinä tulikin takapakkia kärkeen nähden. Omalta osalta pitäisi kisassa vaan enemmän keskittyä siihen, että ei päästä itseään turhautumaan, jos kärki näyttää lipeävän. Nopein kierros itselle merkattiin ihan kisan loppupuolella, joten loppuun asti paukkuja riittäisi, jos saisi oman ajamisen alusta asti hieman nopeammin kasaan. Kokonaisuudessaan viikonloppu oli kuitenkin iso parannus alkukauteen verrattuna. 
Tiimin kanssa homma toimii ja koko ajan etsitään niitä juttuja millä saadaan vauhtia vielä lisää. Koko ryhmä paiskii kovasti hommia ja nyt saatiin myös näytettyä, että vauhtia löytyy, kun hommat osuvat kohdalleen. Tästä jatketaan hommien paiskimista samaan malliin ja kyllä se yhteinen kova työ vielä palkitaan. 
Kiitos taas tiimille, tukijoille, taustajoukoille ja kaikille vauhdissa mukana oleville.
Nyt on edessä parin viikon tauko ja sitten kilpailut jatkuvat Imolassa, palaillaan silloin asiaan!

– Niki #66
 

Uusin numero